ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΥπομονή και πάλι υπομονή

Υπομονή και πάλι υπομονή

Προπονητή περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας εδώ και ένα δεκαήμερο και προπονητή δεν βλέπει. Υπομονή συστήνουν από πλευρά του Συλλόγου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Γκόμεθ ξέρει και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του εκλεκτού για τον πάγκο και καταβάλλει προσπάθεια, απ’ ότι φαίνεται, να τον πείσει, τόσο για την προοπτική της Ομόνοιας όσο και για το οικονομικό.

Bet on Alfa

Η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο πως, μέσα στις επόμενες μια – δυο μέρες θα προκύψει η ανακοίνωση για τον προπονητή. Βεβαίως, αυτό το ακούσαμε και το προηγούμενο διάστημα. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να μάθουμε τον προπονητή της ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο προπονητής, λέγεται πως θα είναι νεαρός και φιλόδοξος, με την Ομόνοια να αποτελεί πρόκληση στην καριέρα του. Ο τεχνικός διευθυντής επιθυμεί να έχει ως συνεργάτη του έναν άνθρωπο που τον γνωρίζει καλά, που έχει την ίδια φιλοσοφία, ώστε η συνύπαρξή τους να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας της ομάδας.

Μέχρι τις αρχές Ιουλίου, που θα αρχίσει η προετοιμασία, υπάρχει χρόνος και θεωρείται βέβαιο ότι θα προχωρήσει σημαντικά ο σχεδιασμός.

Autoremarketing

Bet on Alfa