ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦιλική ισοπαλία με ρεζέρβες και πολλά θετικά μηνύματα

Φιλική ισοπαλία με ρεζέρβες και πολλά θετικά μηνύματα

ΟΜΟΝΟΙΑ και Νέα Σαλαμίνα εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο στάδιο Αμμόχωστος στο τελευταίο φιλικό της ομάδας μας πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με αρκετές ρεζέρβες όμως παρόλα αυτά είχε πολύ καλή παρουσία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου και ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του νεαρού Σάκκη στο 45′.

Η Νέα Σαλαμίνα στο β’ μέρος ήταν καλύτερη και κατάφερε να ισοφαρίσει με το νεαρό Σιαθά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μικού αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο (πρώτο) και είχει και πάλι πολύ καλή παρουσία. Επίσης ο Κωνσταντίνος Παναγή επανήλθε κάτω από τα δοκάρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από μήνες, και κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις με εξαιρετικές επεμβάσεις να σώσει την ομάδα μας.

Ηγετική παρουσία είχε ο Βίτορ Γκόμεθ ο οποίος απέδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης ποιότητας, ενώ πολύ καλά τα πήγαν οι Μανρίκε και Μαυρίας.

Επίσης καλή παρουσία είχαν οι Τζιωνής και Χάμπος οι οποίοι δήλωσαν παρόν. Όσον αφορά τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα έστειλαν μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μέλλον, και χτύπησαν το καμπανάκι στον κύριο Μπέργκ για να τους έχει στα υπόψη και να παρακολουθεί την δεύτερη ομάδα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Κορέια, Τζόρντι, Λαμπότ, Χροστοφόρου, Τσαμπούρης, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ελουντού, Σίμσον, Κινγκ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Μανρίκε, Μικού, Γκόμες, Τζιωνής, Παναγιώτου, Μαυρίας, Χαραλάμπους, Χριστοφή, Κακουλλής, Σακκής.

Autoremarketing

Bet on Alfa