ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦιλική τριάρα με τον ασταμάτητο Ματ και...

Φιλική τριάρα με τον ασταμάτητο Ματ και τον νεαρό Κατσαντώνη

H OMONOIA κέρδισε πριν από λίγο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Γ.Σ.Π 3-0. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ενώ το τρίτο σημειώθηκε από το νεαρο Κατσαντώνη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Bet on Alfa

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στον πρώτο φιλικό αγώνα επί Κυπριακού εδάφους παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ με σχηματισμό 4-4-2 επιλέγοντας τους εξής 11 ποδοσφαιριστές για το αρχικο σχήμα:

Φελτχούιζεν, Δημητρίου, Μαργκάσα, Εκίθα, Κατελάρης, Σοάρες, Τουρέ, Χριστοφή, Λόπες και Ντάρμπισαϊαρ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ φαινόταν ότι έψαχνε τα πατήματα της. Είχε την κατοχή έφτιαξε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ όμως ως εκεί. Στο β’ μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε ρυθμούς και  κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα νωρίς (52′ και 55′) με τον Ματ Ντάρμπσαιρ. Στο πρώτο ο Άγγλος επθετικός πήρε την κεφαλιά μετά από όμορη σέντρα του Λόπες και άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο σκόραρε και πάλι με το κεφάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα.

Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για γκολ όμως βρήκε απέναντι της ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος είπε όχι σε αρκετές περιπτώσεις.  Τελικά η ομάδα μας κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα με το νεαρό Κατσαντώνη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με κοντινό πλασέ.

Αμυντικά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό πέραν ενός δοκαριού που είχαν οι μαυροπράσινοι στο 59′.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έκανε αρκετές αλλαγές κατα την διαρκεία του β’ ημιχρόνου έκανε αρκετές αλλαγές χρησιμοποιώντας αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έδωσε περίπου 15′ λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο απόκτημα της ομάδας μας Φαμπρίσιο που τον πέρασε μέσα στην θέση του Εκιθά.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa