ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦλορέσκου: "Να κλείσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ"

Φλορέσκου: “Να κλείσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ο μέσος της Ομόνοιας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη Ρουμάνικη ιστοσελίδα «Posports.ro». Στα πολλά που είπε ο Φλορέσκου στην συνέντευξη εξέφρασε και την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Bet on Alfa

Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή στην Κύπρο λέγοντας ότι «η Κύπρος είναι ιδανική χώρα όπου μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του». Επίσης δήλωσε ότι πως έχει εντοπίσει αρκετές διαφορές ανάμεσα στο κυπριακό και στο ρουμάνικο πρωτάθλημα.

Τα αποσπάσματα που αναφέρουν την Κύπρο στην συνέντευξη του Φλορέσκου

«Η Κύπρος είναι η ιδανική χώρα για να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Αισθάνομαι πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι στη Ρουμανία. Τουλάχιστον έχουμε αρκετή υποστήριξη όταν αγωνιζόμαστε. Απέναντι σε ομάδες όπως τον ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα υπάρχουν στο γήπεδο περίπου 15 χιλιάδες οπαδοί. Η πίεση είναι κάπως διαφορετική, καθώς οι οπαδοί στην Κύπρο έχουν ομοιότητες με αυτούς στην Ελλάδα».

«Τους αρέσει να υπάρχει πίεση από όλες τις απόψεις. Το κυπριακό πρωτάθλημα πάντως βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Ρουμανίας, αλλά εδώ αμείβομαι πολύ καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα όταν αγωνίζεται κάποιος στο εξωτερικό έστω και αν πλησιάζει το τέλος της σταδιοδρομίας του. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εδώ προέρχονται από την Ισπανία και την Πορτογαλία», σημείωσε ο Φλορέσκου.

Autoremarketing

Bet on Alfa