ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦώτος Ιωάννου: "Θα είμαι στο συνδυασμό Λώρη... Να εκμεταλλευτούμε...

Φώτος Ιωάννου: “Θα είμαι στο συνδυασμό Λώρη… Να εκμεταλλευτούμε την πρόταση επενδυτή”

Για τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, την μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης και την κατάσταση που επικρατεί στους πράσινους μίλησε στον ACTIVE και στην εκπομπή Passing Game το μέλος της Διοίκησης των «πρασίνων» Φώτος Ιωάννου ο ποίος δεν παρέλειψε να απαντήσει αν θα συμμετάσχει σε κάποιο συνδυασμό ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης.

Bet on Alfa

Οι τοποθετήσεις του:

Για την μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης ανέφερε: «Επισήμως είναι η πρώτη φορά που αναβάλλεται γιατί δεν είχαμε επίσημα ανακοινώσει πότε θα ήταν η Γενική Συνέλευση. Πήραμε επιστολές από δύο διαφορές οντότητες που επιθυμούσαν να δοθεί χρόνος για να παρουσιάσουν το πλάνο τους στην Γενική Συνέλευση και κρίναμε σαν Συμβούλιο και αφού καλυπτόμασταν από το καταστατικό προχωρήσαμε στην μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης».

Για το ποιες είναι οι δύο οντότητες απάντησε: «Η μια είναι η ΘΥΡΑ 9 και η 2η ήταν από το Μέλος της Ομόνοιας το κ. Νίκου Κατσουρίδη».

Για το σκηνικό που διαμορφώνεται είπε: «Είναι πιθανόν να προκύψουν και άλλοι συνδυασμοί πέραν από αυτή του κ. Παπασταύρου. Όμως μπορεί να υπάρξουν και ανεξάρτητες υποψηφιότητες οι οποίες όλες θα τεθούν στα Μέλη της Ομόνοιας για να αποφασίσουν».

Για το αν θα παραμείνει στα διοικητικά της Ομόνοιας απάντησε: «Όλοι είναι χρήσιμοι για να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια και κανείς δεν περισσεύει. Από το 2004 έχω αναλάβει το τμήμα της πετόσφαιρας και αν θα συνεχίσω το έργο μου στο τμήμα θα εξαρτηθεί στη Γενική Συνέλευση. Είναι όμως αλήθεια αφού μου έγινε πρόταση να βρίσκομαι στον συνδυασμό του κ. Λώρη Κυριάκου».

Για το πλάνο Παπασταύρου τόνισε: «Είναι μια πρόταση που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα. Έχουν γίνει διαφοροποιήσεις στο πλάνο, ενδεχομένως να υπάρξουν και νέες αλλαγές ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και θεωρώ πως σαν Ομόνοια θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Τέτοιες προτάσεις είναι ευκαιρίες για να μπορέσει να ξεπεράσει το Σωματείο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Autoremarketing

Bet on Alfa