ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧρώμα Ελλάδας στην άμυνα!

Χρώμα Ελλάδας στην άμυνα!

Έντονο είναι, πλέον, το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της Ομόνοιας. Από τη στιγμή που θέση στο πόστο του τεχνικού διευθυντή κατέχει ο Νίκος Νταμπίζας, λίγο ή πολύ ήταν αναμενόμενο. Έξι συμπατριώτες του ενέταξε στο ρόστερ της Ομόνοιας ο Ελλαδίτης (Βύντρα, Παντελιάδη, Σοϊλέδη, Κωνσταντινίδη, Κότσαρη και Χαντζάρα), ενώ άλλες τρεις μετεγγραφές αφορούν σε ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Ελλάδα (Ντάρμπισαϊρ, Κλέιτον και Κρέσιτς).

Bet on Alfa

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι, οι τέσσερις από τις έξι μετεγγραφές Ελλαδιτών αφορούν σε αμυντικούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμη και από αυτή την βδομάδα να τους δούμε όλους στο αρχικό σχήμα! 

Και εξηγούμε: Κωνσταντινίδης και Σοϊλέδης, που ήταν στο αρχικό σχήμα στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα προς τιμή του Ασίς, καλύπτοντας τα δυο άκρα της άμυνας, είχαν θετική παρουσία. Έθεσαν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στο ματς με τη Δόξα. Η παρουσία του Σοϊλέδη πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

Απ’ εκεί και πέρα, ο Βύντρα παρουσιάζεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού το διάστημα που ήταν σε συζητήσεις με την Χάποελ Τελ Αβίβ για λύση του συμβολαίου του ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα με προσωπικό γυμναστή. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, του λείπουν τα παιχνίδια. 

Επίσης, την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν οι Νασιμέντο και Παντελιάδης. Εφόσον την πάρει ο δεύτερος, τότε είναι ορατό ενδεχόμενο να έχουμε καρέ Ελλαδιτών στην άμυνα. Αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά, καθώς μιλούν την ίδια γλώσσα και μπορούν να συνεννοηθούν πιο εύκολα. Αυτό βεβαίως θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο λόγος ανήκει στον Κάρβερ. Αυτός γνωρίζει πολύ καλύτερα σε ποια κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές και ποιοι μπορούν να δώσουν αυτά που ζητά. 

Autoremarketing

Bet on Alfa