ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Χτυπά» Ισπανούς και γνώριμους

«Χτυπά» Ισπανούς και γνώριμους

Η ισπανική αγορά είναι λογικό να έχει την τιμητική της στη φετινή μετεγγραφική περίοδο. Η παρουσία του Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς στη θέση του τεχνικού διευθυντή, προμηνύει επιλογή παικτών από τη χώρα που κατάγεται. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού  η ισπανική είναι μεγάλη αγορά, ενώ γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές από πρώτο χέρι. Επίσης, η ισπανική αγορά προσφέρει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, παιδεία και ικανούς να ανεβάσουν το επίπεδο της Ομόνοιας.
Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, δεν είναι δογματικός για τις επιλογή παικτών. Δεν είναι δηλαδή «κολλημένος» στην ισπανική αγορά αλλά αναμένεται να επιλέξει και ποδοσφαιριστές από άλλες χώρες οι οποίοι ενδέχεται να είχαν πέρασμα από την Ισπανία. Ή ακόμη και ποδοσφαιριστές που του προτάθηκαν και θεωρεί πως είναι ικανοί.
Πληροφορίες φέρουν τον Γκόμεθ να έχει ήδη συμφωνήσει με αρκετούς παίκτες και είναι θέμα χρόνου να έλθουν στην Κύπρο, να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν. Οι μετεγγραφές θεωρείται σίγουρο πως θα ξεπεράσουν τις 10, θα είναι σίγουρα μια ντουζίνα και ίσως αγγίξουν και τις 15, ανάμεσά τους και Κύπριοι ποδοσφαιριστές.
Η εβδομάδα που μπήκε σήμερα αναμένεται να φέρει ανακοινώσεις, τόσο για προπονητή όσο και για ποδοσφαιριστές. Αλλά κι άλλες που αφορούν στον προγραμματισμό, όπως ημερομηνίες προετοιμασίας, κέντρο για το βασικό στάδιο και άλλα. Άλλωστε, βρισκόμαστε πλέον τρεις βδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας αφού υπολογίζεται η ομάδα να πάρει μπρος αρχές Ιουλίου.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa