ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΧτύπησε πόρτες, αναμένει απαντήσεις

Χτύπησε πόρτες, αναμένει απαντήσεις

Όσο περνούν οι μέρες και η Ομόνοια δεν ανακοινώνει ποδοσφαιριστές, είναι λογικό ο κόσμος της ομάδας να ανησυχεί τι γίνεται. Άλλωστε, η Ομόνοια είναι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και έχει σημαντικά κενά στο ρόστερ της. Από την άλλη, τα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα και το ψάχνουν αρκετά για να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους.

Bet on Alfa

Πληροφορίες, πάντως, φέρουν την Ομόνοια να έχει ήδη κάνει κίνηση προς την πλευρά συγκεκριμένων υποψήφιων και είναι σε αναμονή. Χτύπησε δηλαδή πόρτες και αναμένει την απάντηση των εκλεκτών, κυρίως για τη θέση του αριστερού μπακ και αριστερού εξτρέμ. Φαίνεται να είναι οι θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα για να κλείσουν, παρόλο που αν προκύψει κάτι καλό και για άλλες θέσεις που ψάχνει η Ομόνοια, θα θελήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή ποδοσφαιριστών.

Βάσει των ενδείξεων και αν δεν προκύψουν εμπόδια, είναι πιθανό μέχρι και το Σαββατοκύριακο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και ανακοινώσεις. Πέρα από τις θέσεις για τα αριστερά, στην Ομόνοια θα γίνει ενίσχυση στη θέση του επιτελικού μέσου και του επιθετικού. Επίσης, είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος ένας στόπερ και ανασταλτικός μέσος. Αυτό θα κριθεί μέσα από την προετοιμασία.

Autoremarketing

Bet on Alfa