ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧ.Χριστοδούλου: "Εγώ είτε εκλεγώ είτε όχι θα είμαι εκεί,...

Χ.Χριστοδούλου: “Εγώ είτε εκλεγώ είτε όχι θα είμαι εκεί, δεν έχω ανάγκη από προβολή”

Αναδημοσίευση: protathlima.com

Bet on Alfa

Για όλα τα θέματα που αφορούν τα διοικητικά της Ομόνοιας μίλησε στον Σπορτς1 ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά:

Για την υποψηφιότητα του:«Φιλοσοφία μου είναι να βλέπω τον κόσμο στα μάτια και να του λέω μόνο αλήθειες. Μετά από πάρα πολλή σκέψη πιστεύω ότι ακόμα μπορώ να βοηθήσω σε κάτι που λατρεύω. Με την εμπειρία μου στον χώρο της επικοινωνίας και τον χώρο της Ομόνοιας μπορώ να βοηθήσω. Θα είναι μια νέα σελίδα, θα υπάρξει μεταβατικό στάδιο. Κάποια μέλη που ήταν σε προηγούμενα συμβούλια πρέπει να είναι εκεί για να καθοδηγήσουμε το νέο ΔΣ να μην κάνει τα ίδια λάθη».

Για τους συνδυασμούς: «Υπάρχουν δύο προτάσεις, αυτή του επενδυτή και αυτή που στηρίζεται από τη Θύρα 9. Η πρόταση του Παπασταύρου είναι μια σοβαρότατη πρόταση. Πρέπει να τη μελετήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος και να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το καλύτερο της Ομόνοιας. Μοναδική μου ανησυχία είναι να μην πέσουμε σε παγίδες. Η Ομόνοια έπιασε πάτο, δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει να γυρίσουμε καινούργια σελίδα και να γράφουμε σε καθαρό χαρτί. Η 3η του Μάη πρέπει να μας βρει όλους μαζί. Εγώ είτε εκλεγώ είτε όχι θα είμαι εκεί, δεν έχω ανάγκη από προβολή. Το κάνω με προσωπικό κόστος αλλά όταν αγαπάς κάτι πρέπει να δίνεις σώμα και ψυχή».

Για τη δημιουργία εταιρείας και τον κόσμο: «Σε μας εναπόκειται να μη χαθεί το στοιχείο του κόσμου. Το να είσαι ρομαντικός δεν είναι κακό. Η μαγκιά είναι να παντρέψεις τον επαγγελματισμό με τον ρομαντισμό και οφείλουμε να το κάνουμε. Κάποιοι λένε ειρωνικά για «ττενέκκα». Αυτή έσωσε την Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος της Ομόνοιας με τη βοήθεια του ΔΣ. Η μεγαλύτερη ευθύνη αυτών που θα εκλεγούν είναι να κρατήσουν τον κόσμο εκεί, να μη φτάσουμε στο σημείο της διοίκησης Μιλτιάδη Νεοφύτου που ο κόσμος ένιωθε ότι ήταν ξένο σώμα. Ο κόσμος είναι το βασικό μέρος αυτής της προσπάθειας».

Για το σωματείο: «Αν υπήρχε λύση να μην πηγαίναμε σε εταιρεία θα τη δεχόμασταν. Εδώ που είμαστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ρίζες μας. Δοκιμάσαμε να πάμε με αυτή τη λογική και πριν λίγα χρόνια. Δυστυχώς δεν μπορεί να συνεχίσει αυτό και το δείχνουν και τα φετινά αποτελέσματα».

Για τη διοίκηση Τζιωνή: «Όταν γίνονται σημαντικά λάθη την ευθύνη την έχει το ΔΣ. Είτε είσαι στο περιθώριο, είτε έχεις δευτερεύοντα ρόλο δεν σημαίνει ότι έχεις λιγότερη ευθύνη. Γι’ αυτό σε κάποια στιγμή αποχώρησα μιλώντας για το πρόσωπο μου. Δεν θα ρίξω ευθύνη στο προηγούμενο συμβούλιο. Όταν ήταν ο Δώρος Σεραφείμ είχε μειωθεί το χρέος, βγήκε Ευρώπη η ομάδα και θυμάστε πώς είχαμε χάσει την είσοδο στους ομίλους με τον ακατονόμαστο Ρουμάνο».

Για τις δύο τελευταίες χρονιές: «Τα αποτελέσματα είναι εκεί και μιλάνε».

Autoremarketing

Bet on Alfa