ΑρχικήDaily NewsΨάχνει τερματοφύλακα, τι προβληματίζει

Ψάχνει τερματοφύλακα, τι προβληματίζει


Φαντάζει αδιανόητο μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια να μείνει με δυο τερματοφύλακες για τους επόμενες δυόμισι μήνες. Πόσω μάλλον όταν ο δεύτερος είναι μόλις 19 χρονών και άπειρος. Το διάστημα αποχής του Κρέσιτς είναι μεγάλο, 8-9 βδομάδες και θα είναι ρίσκο να μην προχωρήσει η ομάδα σε προσθήκη τερματοφύλακα. Έχει το δικαίωμα να το κάνει με άνεργο. Ο Νταμπίζας, όπως πληροφορούμαστε, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση. Προσπάθεια τους είναι όπως, περιορίσει το ρίσκο αλλά και το κασέ του ποδοσφαιριστή να μην είναι ψηλό. Για να είναι άνεργος σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος, όμως αυτό μπορεί να γίνει στο προσεχές διάστημα και αφού ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Bet on Alfa

Αυτό που προβληματίζει τον τεχνικό διευθυντή είναι το γεγονός ότι, για να προσθέσει άνεργο τερματοφύλακα στο ρόστερ θα πρέπει να αντικαταστήσει κάποιον άλλο από τον Κατάλογο Α’. Οπόταν, για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Κρέσιτς να μείνει εκτός ρόστερ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Ο Κότσαρης είναι κάτω των 21 ετών και συμπεριλαμβάνεται στους ποδοσφαιριστές που είναι στον Κατάλογο Β’.
Δίκοπο μαχαίρι για τον τεχνικό διευθυντή, όμως ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα. Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές που θα έχει ενώπιον του ο Νταμπίζας και αναλόγως θα πράξει. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως, η Ομόνοια θα προχωρήσει σε προσθήκη.
Τι λέει το άρθρο 13 της προκήρυξης τους πρωταθλήματος:

«Κανένα Σωματείο δεν θα δικαιούται να προβαίνει σε αλλαγή του Καταλόγου Α, συμπλήρωση του ή αντικατάσταση ποδοσφαιριστή μετά την 2η Σεπτεμβρίου 2016. Εξαιρούνται περιπτώσεις μετεγγραφής η οποία ενώ έχει νομότυπα υποβληθεί υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της για την οποία όμως καθυστέρηση δεν φέρει ευθύνη το Σωματείο. Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μια φορά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μετεγγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται».

Autoremarketing

Bet on Alfa