ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ψάχνεται» για «βόμβα» με Πογκμπά η Μπαρτσελόνα

«Ψάχνεται» για «βόμβα» με Πογκμπά η Μπαρτσελόνα

Η συνάντηση του Ερίκ Αμπιντάλ με τον Πολ Πογκμπά στις ΗΠΑ ήταν ο καπνός, καθώς σύμφωνα με καταλανική εφημερίδα η Μπαρτσελόνα προσπαθεί σοβαρά για το «μπαμ» με τον Γάλλο μέσο.

Bet on Alfa

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo ο Πογκμπά ενδιαφέρει σοβαρά τους «Μπλαουγκράνα», αν και η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να τον αντικαταστήσει.

Η Γιουνάιτεντ, λόγω του ότι η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία κλείνει νωρίτερα, έχει μέχρι τις 9 Αυγούστου να βρει τον αντικαταστάτη του Πογκμπά, ο οποίος πρόσφατα είχε συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάρτσα, Ερίκ Αμπιντάλ στις ΗΠΑ.

Αυτή η συνάντηση, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ήταν η αρχή της προσπάθειας της Μπαρτσελόνα να πείσει τον παίκτη να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος άσος πέρυσι είχε προβλήματα με τον Μουρίνιο και η πώλησή του αποτελούσε ένα πιθανό σενάριο πριν μερικούς μήνες. Ενδιαφέρον υπάρχει, ωστόσο το ερώτημα που τίθεται είναι αν τελικά η Μπαρτσελόνα έχει τον χρόνο για να προλάβει να υλοποιήσει μια τέτοια μεταγραφή…

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa