Όλα για το απόλυτο

Το ματς με τον Ερμή ανήκει στην ιστορία. Παρά τις αδυναμίες που παρουσίασε η Ομόνοια, το σημαντικό είναι ότι πήρε το τρίποντο και άρχισε ιδανικά τη σεζόν. Οι αδυναμίες επιβάλλεται να βελτιωθούν, τόσο με δουλειά στις προπονήσεις όσο και με αλλαγές από την τεχνική ηγεσία.

Bet on Alfa

Πλέον, το βλέμμα καρφώθηκε στο ματς της 2ης αγωνιστικής που είναι με την Αναγέννηση Δερύνειας στο «Τάσος Μάρκου», το Σάββατο (19:00). Μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε πρόσφατα σε φιλικό παιχνίδι και υπάρχει μια εικόνα για τις δυνατότητές της, ενώ έγινε κατασκοπεία και στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Η Ομόνοια αναμένεται να βρει μπροστά της μια ομάδα που θα έχει ως αρχικό στόχο να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Αυτό επιβάλλει υπομονή αλλά και αποφασιστικότητα για ένα γρήγορο γκολ. Είμαστε ανώτερη ομάδα και θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι πολύ σημαντικό η Ομόνοια να φθάσει στο 2Χ3, να κάνει το απόλυτο. Ακολούθως, θα έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος και θα δοθεί η ευκαιρία για ακόμη καλύτερη προετοιμασία, ενώ θα ολοκληρωθούν και οι τελευταίες μετεγγραφές και θα διαμορφωθεί μια και καλή το ρόστερ της νέας περιόδου.

Φθάνοντας στο απόλυτο των βαθμών, η ομάδα θα αποκτήσει δυναμική και αυτοπεποίθηση, ο κόσμος θα πάρει τα πάνω του και θα υπάρχει ένα κλίμα ευφορίας. Αν το δεύτερο τρίποντο συνδυαστεί και με ικανοποιητική εμφάνιση, με σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την πρεμιέρα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa