ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌλα για όλα, δεν έχει άλλη επιλογή

Όλα για όλα, δεν έχει άλλη επιλογή

Τα περιθώρια στένεψαν πάρα πολύ. Μόλις έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος και η Ομόνοια παραμένει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την 6η θέση (Ανόρθωση) και στο -5 από την ΑΕΚ και στο -6 από την Νέα Σαλαμίνα. Η τελευταία είναι η αντίπαλος του «τριφυλλιού» αύριο στις 17:00 στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, η μόνη διέξοδος για διάκριση είναι μέσω του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον στην 4η θέση και το κύπελλο να το κατακτήσει μια από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα. Πρώτιστος στόχος, τη δεδομένη στιγμή, είναι η παρουσία της Ομόνοιας στην πρώτη εξάδα. Για να γίνει αυτό επιβάλλεται να κερδίσει αύριο. Εάν όχι, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

Ο Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να φανούν συνεπείς σ’ ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού της σεζόν. Να κερδίσει η ομάδα και να παλέψει μέχρι τέλους για μια θέση στην εξάδα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως γι’ αυτό ευθύνεται η ίδια η ομάδα και είναι αυτή που καλείται να διαφοροποιήσει την κατάσταση. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα, να ματώσουν αν χρειαστεί τη φανέλα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ντάρμπισαϊρ, Ζίβετς και Χριστοφή. Ο Μανρίκε προπονείται κανονικά και διεκδικεί θέση στην αποστολή. Επανέρχονται, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, οι Σοάρες και Γκαφούρ.

Autoremarketing

Bet on Alfa