ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌλα για όλα στο «Παπαδόπουλος»

Όλα για όλα στο «Παπαδόπουλος»

Με τα βαθμολογικά δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, παρόλο που θα πρέπει να περιμένουμε και την απόφαση του αθλητικού δικαστή το απόγευμα αλλά και το τι θα ακολουθήσει αναλόγως, η Ομόνοια καλείται να τα παίξει όλα για όλα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα πάει εκεί το απόγευμα (16:00) της Κυριακής με μοναδικό στόχο της νίκη. Τότε, θα μπορεί να ελπίζει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Bet on Alfa

Στην έδρα της Ανόρθωσης, η Ομόνοια θα λέγαμε ότι τη… βρίσκει. Και καλές εμφανίσεις έχει πραγματοποιήσει και νικηφόρα αποτελέσματα έχει πάρει. Το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα, σ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά για την εξάδα. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αντιληφθούν την κρισιμότητα του αγώνα, να παίξουν καλή μπάλα και κυρίως να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα.

Η ελπίδα περνά μέσα απ’ αυτό το παιχνίδι. Να κερδίσει και παράλληλα θα αναμένει η ήττα της Νέας Σαλαμίνας από την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Τότε θα προκύψει ισοβαθμία και στην τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να ψάξει την νίκη μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ για να βρεθεί στην εξάδα. Γίνεται αντιληπτό πως, με την εικόνα που βγάζει η Ομόνοια, οι πιθανότητες είναι περιορισμένες όμως οφείλει να τις κυνηγήσει. Να κάνει αυτή τη δουλειά της, να κερδίσει δηλαδή τα δυο ματς που απομένουν και στο τέλος θα κάνει ταμείο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa