ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌποιοι κι αν παίξουν σημασία έχει η νίκη

Όποιοι κι αν παίξουν σημασία έχει η νίκη

Το απόγευμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ομόνοιας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ένα κρίσιμο ματς για την ομάδα μας, εάν θέλει να διατηρηθεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων και να διεκδικήσει τους στόχους της.
Οι αλλαγές θεωρούνται, για άλλη μια φορά, δεδομένες. Η ομάδα δεν είχε καλή παρουσία με το Παραλίμνι, ποδοσφαιριστές υστέρησαν και ο Μιλόγεβιτς θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Πάντως, όποιοι κι αν αγωνιστούν, σημασία έχει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.
Ο Μαργκάσα είναι έτοιμος και αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπαντιμπάνγκα, ενώ. καραδοκούν και οι Μπεμπέ και Ρουσιάς. 
Ο Σέρβος τεχνικός μετρά πέντε απουσίες λόγω τραυματισμών. Πρόκειται για τους Χριστοφή, Ρούνιε, Καμπράλ, Φιλιώτης και Μπρανέσκου. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν οι επιλογές, απομένει να αποδώσει η ομάδα βάσει δυνατοτήτων.
Παρόλο που απομένει η σημερινή προπόνηση, η Ομόνοια αναμένεται να αρχίσει τον αγώνα με τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια. Ο Λομπζιανίντζε θα μετακινηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ράμος θα μείνει στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας θα μετακινηθεί ο Γκουλόν, δίπλα στον Ρομαρίκ και αριστερά θα κινείται ο Χαφέζ. Μαργκάσα και Οικονομίδης θα έχουν ρόλο ανασταλτικών μέσων, παρόλο που θέση διεκδικεί και ο Μπεμπέ. Ο Ασίς θα έχει τον γνωστό ρόλο του επιτελικού μέσου. Στην επίθεση, Σκέμπρι και Μπαντιμπάνγκα (αντί του Κιρμ) πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Σέρινταν και Ρουσιάς.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa