ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌταν σπας αρνητικό σερί 6 χρόνων... τότε μιλάς και...

Όταν σπας αρνητικό σερί 6 χρόνων… τότε μιλάς και για το επόμενο βήμα!

Έτσι ακριβώς, η ομάδα του Χέννιγκ Μπεργκ χθες πήρε κάτι πολύ περισσότερο από ένα τρίποντο… Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη νίκη σπάει ένα αρνητικό σερί 6 χρόνων χωρίς νίκη επί του Απόλλωνα στο ΓΣΠ!

Bet on Alfa

Τα στατιστικά δεν δίνουν ούτε νίκες ούτε τρόπαια και ακριβώς είναι για να σπάνε. Όμως μία νίκη σε τόσο πρώιμο στάδιο από μια καινούρια ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα σε ένα Απόλλωνα πολύ πιο έτοιμο και έμπειρο έρχεται να επισφραγίσει  αυτό που όλοι είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή που είδαμε την ομάδα μας φέτος.

Τέσσερις αγωνιστικές, τρία τρίποντα και μία ισοπαλία, απόρροια σφαγιαστικής διαιτησίας. Μόνο ψηλά κοιτάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν θυμόμαστε ποια ήταν η τελευταία φορά που όταν της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα, τα κατάφερε. Χθες τολμούμε να πούμε ούτε το έκανε και αξίζουν τα μπράβο όλων μας!

Όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα φέτος θα μας βάλουν δύσκολα, όμως πιστεύουμε ακράδαντα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να τους κοιτάξει όλους ισάξια στα μάτια. Αυτό φυσικά αν συνυπολογίσουμε πως όσο προχωρούν τα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.

Να κτυπήσουμε σε όλους τους αγώνες το τρίποντο με δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε και τη σούμα…

Autoremarketing

Bet on Alfa