ΑΠΟΨΕΙΣ

200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ: Καθήκον κάθε Ομονοιάτη να καταψηφίσει τον Λώρη;

200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Σήμερα υπάρχουν διάφορες γνώμες και προτάσεις. Το σωστό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να τις μελετήσει, με τη βοήθεια ειδικών αν χρειαστεί, να τις αξιολογήσει, να τις συνδυάσει αν γίνεται και να έρθει πίσω σε εμάς τα μέλη  με τις εναλλακτικές λύσεις για να αποφασίσουμε. Αυτό είναι αυτονόητο. Όμως ακούγεται το εξής εξωφρενικό: Ότι υπάρχει συνδυασμός Παπασταύρου και αν εκλεγεί απλώς θα υπογράψει αυτήν την πρόταση. Μα καλά δεν ξέρουν αυτοί που θα εκλεγούν ότι οι υποχρεώσεις τους είναι προς το Σωματείο και όχι προς οποιονδήποτε επενδυτή; Είναι υποχρέωση τους να διαλέξουν την καλύτερη λύση για το Σωματείο όχι να προωθήσουν τα συμφέροντα κάποιου επενδυτή.

Στην Ομόνοια συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια τα πιο εξωφρενικά πράγματα, σιωπούμε και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πριν δέκα χρόνια ψηφίσαμε Πρόεδρο έναν εργολάβο μεγάλων κρατικών έργων τη στιγμή που η Αριστερά βρισκόταν για πρώτη φορά στην εξουσία. Στο τέλος ζημιώσαμε και την Ομόνοια και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Τώρα πάμε να κάνουμε ότι έκαναν στην Ελλάδα πριν διακόσια χρόνια όταν οι πολιτευόμενοι έφτιαξαν το γαλλικό, το ρωσικό και το αγγλικό κόμμα και θεωρούσαν εαυτούς εκπρόσωπους ξένων χωρών αντί να βλέπουν πρώτιστα το συμφέρον της χώρας Η λίστα υπό τον  Λώρη Κυριάκου δηλώνεται ως «συνδυασμός Παπασταύρου», όπως το γαλλικό κόμμα δήλωνε υποστηρικτής των συμφερόντων της Γαλλίας. Παίρνει την ιστορία 200 χρόνια πίσω. 

Προσωπικά θα καταψηφίσω όποιον δηλώσει ότι θεωρεί εαυτόν υποψήφιο κάποιου επενδυτή. Και έτσι νομίζω πρέπει να κάνει κάθε Ομονοιάτης που σέβεται τον εαυτό του.

Νικόλας Χαραλάμπους.

Αρχειο