ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

23 αγώνες 23 νίκες… και Treble! Η ιστορία συνεχίζεται!

Μόνο υπερηφάνεια μας γεμίζει ο ψεσινός άθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της καρδιάς… Οι πετοσφαιριστές μας έκαναν σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Παφιακό κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν! Για 4η φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια πετόσφαιρας ανδρών!

Όπως ακριβώς το έγραψε και στον προσωπικό του λογαριασμό, ο “αρχιτέκτονας” της φετινής προσπάθειας Σάββας Σάββα, Ποτέ δεν αποτυχαίνουν αυτοί που πεθαίνουν για ένα μεγάλο σκοπό… έτσι το έκαναν πράξη και οι Πράσινοι γίγαντες του παρκέ.

Με ένα απίστευτο ρεκόρ η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος, σαν ένα ορμητικό ποτάμι, σάρωσε όποιον βρήκε στο διάβα της και σε 23 αγώνες πέτυχε ισάρρυθμες νίκες, κερδίζοντας ασπίδα, Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Αυτός ο άθλος πήρε σάρκα και οστά σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνά το σωματείο μας οικονομικά για να επιβιώσει. Αυτοί οι μάγκες έβαλαν το Τριφύλλι πάνω από όλα και με πείσμα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ πέτυχαν κάτι σπουδαίο.

Η ιστορία συνεχίζεται έγραψε ο Σαββής μας… Είμαστε σίγουροι πως με αυτή την καρδιά και το πείσμα, η Πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ θα γράψει ιστορία!

Αρχειο