Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

Αιμοδοσία εις μνήμην του Δημήτρη μας!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Fan Club Lakatamias για την 9η ετήσια αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2019:

9η ετήσια Αιμοδοσία Fan Club Lakatamias

Επικοινωνούμε με τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας για να ενημερώσουμε πως η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος θα γίνει την Πέμπτη 25/10/2018 ΏΡΑ 19:00 στο οίκημα του συνδέσμου.

Η φετινή αιμοδοσία θα είναι εις μνήμη του αείμνηστου και πολύ ξεχωριστού φίλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δημήτρη Στέλιου (Piccadilly).

Ο αειμνηστος Δημήτρης πασίγνωστος και ξεχωριστός οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν και θα είναι για μας φωτεινό παράδειγμα αιώνιας πίστης, αφοσίωσης και προσφοράς στο σωματείο μας.

Ήταν ο άνθρωπος που ζούσε και ανάπνεε για αυτή την ομάδα , την βασίλισσα του όπως την αποκαλούσε.
Ήταν αυτός που δεν έλειψε ποτέ. Αν στα λεξικά υπήρχε ο ορισμός του φανατικού πιστού Ομονοιάτη δίπλα θα υπήρχε φωτογραφία του.

Ήταν αυτός που έσπασε το Ομονοιατόμετρο αγάπης. Και όσοι τον γνώρισαν ξέρουν πως δεν υπερβάλλουμε καθόλου.

Την μνήμη αυτού του ανθρώπου λοιπόν καλούμαστε να τιμήσουμε μέσα από μια πράξη αλτρουισμού και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Είμαστε σίγουροι πως ο Δημήτρης μας, από κει ψηλά θα νιώσει περήφανος και θα χαμογελά.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ

ΥΓ Επίσης καλούμε τον μεγάλο πράσινο λαό αύριο παρασκευή η ωρα 20:00 ολοι στο ελευθέρια να στηρίξουμε τους λεβέντες του φιλέ που αντιμετωπίζουν τους χαφιέδες της πόλης.

Αρχειο