ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άκης ο αναμορφωτής

Είχε στην διάθεση του μόλις δύο μέρες για να αλλάξει το κλίμα στο Ηλίας Πούλλος και να κατεβάσει την ΟΜΟΝΟΙΑ έτοιμη σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα  αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας.

Ο Άκης Ιωακείμ όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πέρασε τις εξετάσεις με άριστα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα ήταν εξαιρετική σε όλο το ενενηντάλεπτο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο τον προπονητή της ομάδας μας όσο και στους συνεργάτες του.

Να θυμήσουμε ότι ο Άκης Ιωακείμ και την περσινή σεζόν ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής μετά την αποδέσμευση του Κώστα Καϊάφα και είχε πολύ λίγες ημέρες να προετοιμάσει την ΟΜΟΝΟΙΑ για “αιώνιο” ντέρμπι. Και τότε κατάφερε να κατέβασει στο γήπεδο μια πολύ καλή ΟΜΟΝΟΙΑ που της άξιζε η νίκη παρά το ισόπαλο 2-2. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη λοιπόν παύει να είναι σύμπτωση.

Πλέον ο Άκης Ιωακείμ και οι συνεργάτες τους έχουν μια εβδομάδα μπροστά τους για να προετοιμάσουν την ομάδα  όπως πρέπει για ένα ακόμα “αιώνιο” ντέρμπι κι αυτό μπορεί να γίνει με πολύ περισσότερη ηρεμία.

 

 

Αρχειο