ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αξιολογούνται προσεκτικά περιπτώσεις γυμναστών!

Με τη φυγή του Ολίβα από την ΟΜΟΝΟΙΑ απομακρύνθηκε και ο γυμναστής Roma Cunillera που πλαισίωνε το τεχνικό επιτελείο Ολίβα. Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου γυμναστή ίσως να ήταν λανθασμένη για τα Κυπριακά δεδομένα και αυτό θεωρείται κύρια και η  αιτία όπου οι παίκτες μας υστερούνται φυσικής κατάστασης. Υπό τις οδηγίες Roma φαίνεται πως η άσκηση ήταν εξοντωτική κάτι για το οποίο διαμαρτύρονταν και οι ίδιοι οι παίκτες.

Μετά λοιπόν από αυτή την αρχική αστοχία στην επιλογή γυμναστή, φαίνεται πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ αξιολογούνται πολύ προσεκτικά οι περιπτώσεις που θα αναπληρώσουν το κενό. Ο γυμναστής είναι πλέον απαραίτητο και πολύ σημαντικό γρανάζι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και εν πολλοίς η απόδοση των παικτών στο γήπεδο περνά και από το χέρι του. Στην ομάδα δεν θέλουν να προχωρήσουν σε βεβιασμένη κίνηση και έτσι αξιολογούνται με πάσα λεπτομέρεια οι πιθανοί αντικαταστάτες.

Προς το παρόν χρέη γυμναστή έχει αναλάβει ο Γιάννης Γιωργαλλής, που κατέχει το πόστο του γυμναστή αποκατάστασης της ομάδας και φαίνεται πως έχει τη διάθεση και τις γνώσεις να βοηθήσει την ομάδα για όσο χρειαστεί.

Αρχειο