ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμυνα από ταχύτητα και δύναμη

Οι πρώτες κινήσεις του Πάμπου Χρστοδούλου, οι Κάι και Καντέ, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Αραούχο, επιβεβαιώνουν τη φιλοσοφία του, την οποία θα ακολουθήσει και στην Ομόνοια.

Θέλει αμυντικούς που να ξεχωρίζουν για την δύναμη, την ταχύτητά τους και τις φυσικές τους δυνάμεις. Να είναι παλικάρια και να κερδίζουν τις μονομαχίες. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, δεν ξέχασε από πέρσι τον Κάι και επιδίωξε φέτος την απόκτησή του και την πέτυχε. Κάτι συγκεκριμένο θα εντόπισε στον διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Θα κινηθεί για άλλον ένα κεντρικό αμυντικό, που αναμένεται να είναι ψηλός και δυνατός, όπως είναι ο Σανκαρέ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε όμως φαντάζει δύσκολη περίπτωση. Έχει στο ρόστερ και τον Άρνασον, που είναι επίσης ψηλός αλλά και πολύπειρος. Σε συνδυασμό και με τους νεαρούς Φραγκέσκου και Κονομή, γεμίζει στο κέντρο της άμυνας.

Ψηλό και δυνατό ποδοσφαιριστή αναζητεί και για τη θέση του ανασταλτικού μέσου. Κάτι σαν τον Σοάρες, που είχε στην ΑΕΛ και παλαιότερα τον Ντεντέ.

Ο Πάμπος, υπομονετικά «χτίζει» τη νέα Ομόνοια, κι ας ξέρει ότι ο κόσμος ανυπομονεί. Άλλωστε, θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του. Θέλει να αποφύγει όσο γίνεται το ρίσκο.

Μεοσεπιθετικά έχει ήδη ποιότητα με τους Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ, ενώ θα επιδιώξει να προσθέσει εξίσου καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όπως είναι ο επιτελικός μέσος Ρούι Πέδρο, για τον οποίο επιμένει πολύ. Ακόμη, «χτυπά» ένα γρήγορο και ικανό αριστερό εξτρέμ, ώστε να δημιουργήσει μια τριάδα «φωτιά».

Αρχειο