ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασίου: “Εγώ μένω στα όσα ειπώθηκαν στη δημοσιογραφική! Ο λόγος στη διοίκηση” (βίντεο)

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννη Αναστασίου μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των playoff του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  δεν έμεινε στην ανάλυση του αγώνα αλλά έκανε και εκτενή απολογισμό της θητείας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο κρίσιμο ερώτημα της πιθανής φυγής του απάντησε επ’ ακριβώς πως αυτός μένει στα όσα ειπωθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη της 3ης Μαίου και για περαιτέρω ας αποταθούν στη διοίκηση.

“Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Βάλαμε αρκετά νέα παιδιά. Θέλαμε να δούμε κάποια παιδιά που βρίσκονται από πλευράς αντοχής σ΄αυτό το επίπεδο. Ανταποκριθήκαμε καλά, ελέγχαμε το ματς, προηγηθήκαμε. Η ΑΕΚ σαν πιο έμπειρη ομάδα εκμεταλλεύτηκε το λάθος και χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών και συνεχίζουμε.

“Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Βάλαμε αρκετά νέα παιδιά για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής”

“Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών κυρίως. Κρατάμε αυτό και συνεχίζουμε”

“Όταν ήρθα η Ομόνοια ήταν σε δύσκολη θέση”

“Γενική η εικόνα μας ήταν θετική αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα”

Βελτιώσαμε πολλά πράγματα, στην φυσική κατάσταση αλλά και στο τακτικό κομμάτι όπου ακόμα θέλουμε δουλειά.

Είναι ένας μίνι απολογισμός σχετικά με την παρουσία μου στην σεζόν αυτή.

Ξέρω ότι θα γίνουν κάποιες ερωτήσεις μετά από τα δημοσιεύματα. Για μένα αυτό που ισχύει είναι ότι πριν 2 βδομάδες ειπώθηκαν κάποια πράγματα στην δημοσιογραφική μαζί με την πρόεδρο. Για οποιεσδήποτε απορίες έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην διοίκηση. Εγώ μένω εκεί και συνεχίζουμε

Αρχειο