ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ανάβαση Τροόδους -14ος Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου (Φωτογραφίες)

Μερικές στροφές πριν από το τέλος του κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου η ομάδα μας με εξαιρετική εμφάνιση και με πολύ δυνατή παρουσία από 24 αθλητές  μπαίνει στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου .

Για ακόμη μια φορά αγωνίστηκαν παιδιά από την ακαδημία στην κατηγορία CFA U18 παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια αλλά κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την ένταξη τους στην αγωνιστική ομάδα .

Στους Μάστερ 2 είχαμε για μια ακόμα φορά την κυριαρχία της ομάδας μας και το βάθρο να ντύνετε εξ ολοκλήρου στα πράσινα με τον Μιχάλη Θεοχαρους στην 1η θέση ,τον Μαρίνο Μεσαρίτη στην 2η και τον Αλέξη Κέστα στην 3η θέση .

Στις κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά  μετά και την σημερινή της νίκη ετοιμάζεται να κατακτήσει μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Κύπρου στην κατηγορία της   .

Στους Πανπαίδες ο Αντρέας Κωνσταντίνου με την 2η συνεχόμενη νίκη επιβεβαιώνει την απόλυτη κυριαρχία του στην κατηγορία   και ετοιμάζεται εκτός απροόπτου μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το Κύπελλο Κύπρου .

Στην κατηγορία CFA Αντρών  ο Μάρκος Χριστοδουλίδης  στην 1η θέση .

Στους παίδες ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κατέκτησε την 2η θέση  και θα παλέψει για την κατάκτηση του κυπέλλου μέχρι το τέλος .

Στις Πανκορασίδες η Ελένη Κουκουμά ανέβηκε ακόμα μια φορά στην 2η θέση .

Στους Μαστερ 1 ο Στράτος Ευστρατίου σταθερός και ξανά  στην 2η θέση .

Στους Μάστερ 3 ο Savas Anibal κατεκτησε την 3η θέση .

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν για πληροφορίες στα τηλέφωνα :97609701/99671512
Εγγραφή :20 ευρώ & δώρο την ποδηλατική φανέλα της ομάδας .
Δίδακτρα : 35 ευρώ τον μήνα με 3προπονήσεις στο πάρκο Αθαλάσσας.

Αρχειο