ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβάζει επίπεδο στις κινήσεις του

Άλλο ΑΕΛ κι άλλο Ομόνοια. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πάμπος Χριστοδούλου και είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της διοίκησης, στην προσπάθεια για μια νέα αρχή, του χτισίματος μιας δυνατής ομάδας.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας αφού γνωρίζει ότι, η ομάδα που ανέλαβε είναι πολύ μεγάλη, με τεράστιο κόσμο και πλούσια ιστορία, θέλησε και επιδιώκει να ανεβάσει επίπεδο στις μετεγγραφές που θα κάνει. Ανέβασε τον πήχη ψηλά, θέλοντας να στελεχώσει την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ναι μεν θα έχουν τα στοιχεία των ομάδων που δούλεψε και παρουσίασε προηγουμένως ο Χριστοδούλου, δηλαδή δύναμη, ταχύτητα, εξαιρετική φυσική κατάσταση, όμως τώρα η ποιότητα θα είναι μεγαλύτερη.

Οι κρούσεις που έκανε αφορούν σε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, ιδιαίτερα σε 4-5 περιπτώσεις. Αναμένει υπομονετικά την απάντησή τους, αφού φαίνεται να τους έχουν χτυπήσει την πόρτα κι άλλες ομάδες. Ο Πάμπος ξέρει πως, αυτή η δουλειά θέλει υπομονή και σωστούς χειρισμούς. Γι’ αυτό και δεν ανησυχεί επειδή περνά ο χρόνος και δεν προκύπτει κάτι το ουσιαστικό. Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια είναι με το μέρος του και μέχρι το τέλος Ιουνίου προσδοκεί πως θα συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Ο Κύπριος τεχνικός βολιδοσκόπησε και ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενδιαφέρθηκε και στην περσινή σεζόν όταν ήταν στην ΑΕΛ. Για διάφορους λόγους και κυρίως οικονομικούς δεν καρποφόρησαν. Θέλει να πιστεύει και αισιοδοξεί πως, αυτή τη φορά θα τους φέρει για λογαριασμό της Ομόνοιας αφού έκρινε πως είναι ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Πάμπος επιστρέφει σήμερα, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να τα πει με τον πρόεδρο και από βδομάδα ίσως τρέξουν εξελίξεις.

Αρχειο