ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεί πολύ ο Ουζόχο…

Η Νιγηρία του Φρανσίς Ουζόχο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα. Νίκησε με 2-1 την Νότιο Αφρική το βράδυ της Τετάρτης και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη με στόχο την πρόκρισή της στον τελικό. Ακόμη και να μην προκριθεί, θα κληθεί να αγωνιστεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου στον «μικρό τελικό». Ο τελικός είναι την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Γίνεται αντιληπτό πως, ο 20χρονος τερματοφύλακας, που σύναψε συνεργασία με την Ομόνοια, θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας τουλάχιστον περί τα τέλη της επόμενη βδομάδας. Όταν δηλαδή η αποστολή της Ομόνοιας θα βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αναχωρεί την προσεχή Τρίτη 16 Ιουλίου.

Επίσης, δεν γνωστοποιήθηκε εάν θα παραχωρηθεί ολιγοήμερη άδεια στον Ουζόχο, που κάτι τέτοιο φαντάζει λογικό. Είναι, λοιπόν, πιθανό ο διεθνής τερματοφύλακας να χάσει σχεδόν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ή μεγάλος μέρος απ’ αυτό.

Είναι μια εξέλιξη που στην Ομόνοια λίγο ή πολύ περίμεναν, γνωρίζοντας ότι ο Ουζόχο βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα. Ίσως να μην υπολόγιζαν να φθάσει τόσο μακριά η Νιγηρία στην διοργάνωση.

Η απουσία του Ουζόχο από τις προπονήσεις ήλθε να προστεθεί σε αυτή του Παναγή, που ακόμη να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

Αρχειο