ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άντε να μαζευόμαστε…

Το «Ηλίας Πούλλος» θα αρχίσει να γεμίζει και πάλι από σήμερα αφού μετά το χθεσινό ρεπό που παραχώρησε η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές, έδωσαν ραντεβού για σήμερα ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΓΣΠ.
Μετά από μια βδομάδα ο Άκης Ιωακείμ θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πολύ περισσότερους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση, μετρώντας αρκετές επιστροφές. Θα είναι παρόντες οι διεθνείς με την Κύπρο, Παναγή, Χριστοφή, Μαργκάσα, Κατελάρης, Ρουσιάς, Παναγιώτου. Λογικά θα δηλώσει παρών και ο Άρνασον αλλά και οι διεθνείς τερματοφύλακες με την Ελπίδων της Κύπρου και της Ελλάδας, Χριστοδούλου και Κότσαρη αντίστοιχα.
Τις επόμενες μέρες θα επανέλθουν και οι Καρλίτος, Τουρέ και Αζίζ. Οι δυο τελευταίοι ενδέχεται να επιστρέψουν νωρίτερα αφού το φιλικό της Μπουρκίνα Φάσο με τη Νιγηρία, που ήταν ορισμένο για απόψε στο Λονδίνο, ματαιώθηκε. Εάν δεν έχει διευθετηθεί άλλο φιλικό λογικά θα είναι στις προπονήσεις της Ομόνοιας πιο νωρίς.
Από τις επόμενες μέρες ο Ιωακείμ θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του για το επικείμενο ντέρμπι, καταλήγοντας στους εκλεκτούς για το αρχικό σχήμα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσει την ομάδα του. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο επιβάλλεται να κερδίσει η Ομόνοια για να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.
Με την επάνοδο του Άρνασον αλλά και την αναμενόμενη του Κωνσταντινίδη, η Ομόνοια εκτός απροόπτου θα είναι γεμάτη στο ματς της Κυριακής. Τι απομένει; Αυτοί που θα αγωνιστούν να είναι σε θέση να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

Αρχειο