ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Απειλεί ότι θα απέχει από το Final Four του Κυπέλλου το Αποελ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει νωρίτερα η ΟΜΟΝΟΙΑ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το Αποελ στον ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο πετόσφαιρας.

Πριν από λίγο το Σωματείο του Αποελ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα απέχει από το Final Four λόγω του ότι η ΚΟΠΕ αποφάσισε όπως η διεξαγωγή της διοργάνωσης του FinaL 4 γίνει στην έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ομάδα μας αντίδρασε στην εξέλιξη αυτή με τον Μαρίνο Στυλιανίδη να κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.goal.philenews.com και να αναφέρει:

«Πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Πιο παλιά διεξαγόταν Final 4 και το συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε να το επαναφέρει. Πριν 3 μήνες το συμβούλιο της ΚΟΠΕ αποφάσισε με ψηφοφορία η οποία ήταν ομόφωνη, να διεξαχθεί το Final 4 στην έδρα της Ομοσπονδίας, η οποία είναι στη Λευκωσία. Το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» είναι το μοναδικό γήπεδο που πλήρη τις προδιαγραφές και είχε αποφασιστεί αυτό πριν καν γίνει η κλήρωση. Έτσι λέει και το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Έχουν παιχτεί κι άλλα παιχνίδια κυπέλλου προηγουμένως πριν φτάσουμε στο Final 4. Ομόφωνα αποφασίστηκε αυτό από το Δ.Σ. της ΚΟΠΕ και από τα Σωματεία. Κοινοποιήθηκε σε όλους. Γιατί το Αποέλ διαμαρτύρεται τώρα, 8 μέρες πριν από το Final 4;».

 

Αρχειο