ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από σήμερα στις Πλάτρες

Μετά τις δυο προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος», Δευτέρα και Τρίτη και αφού είχαν προηγηθεί τα εργομετρικά την περασμένη βδομάδα, η ομάδα της Ομόνοιας θα μεταβεί σήμερα στις Πλάτρες για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της. Πιο χαμηλή θερμοκρασία και γενικά καλύτερες συνθήκες για προπονήσεις στο ορεινό θέρετρο. Η ομάδα θα παραμείνει εκεί έως τις 14 του μήνα, ενώ την προσεχή Κυριακή 9 Ιουλίου η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και μάλιστα ο Πάμπος Χριστοδούλου προτίθεται να κάνει οικογενειακό διπλό. Μετά τις Πλατρες η αποστολή αφού θα κάνει άλλες 2-3 προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος», θα αναχωρήσει για την Πολωνία και συγκεκριμένα το αθλητικό κέντρο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες στην «πρώτη» θα μεταβούν στις Πλάτρες, δηλαδή οι ακόλουθοι: Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντώνιου, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Δημητρίου, Μαμαντού Καντέ, Κάρι Άρνασον, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Φραγκέσκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μπλάτι Τουρέ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Κανού, Στεφάν Αζίζ, Ανδρέας Σοφοκλέους, Γεράσιμος Φυλακτού, Ματ Ντάρμπισαϊρ, Δημήτρης Χριστοφή, Απόλλωνας Βασιλείου, Ανδρέας Κατσαντώνης, Σάκης Κύπρου, Σωτήρης Φιάκας, Άλεξ Σοάρες. Βεβαίως, όποιοι ποδοσφαιριστές κλείνουν θα ενσωματώνονται με την υπόλοιπη αποστολή.

Απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Τουρέ, που αναμένεται στην Κύπρο περί τα τέλη της εβδομάδας. Όπως τονίστηκε χθες από επίσημα χείλη «απουσία του, προς το παρόν, δεν δικαιολογείται από τον σύλλογο».
Είναι λογικό σε αυτό το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας να δοθεί έμφαση στη φυσική κατάσταση και σταδιακά να γίνεται δουλειά στην ομοιογένεια και στον τρόπο παιχνιδιού που θα θελήσει να περάσει ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Αρχειο