ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από βδομάδας… εξελίξεις παντού!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή, θα απομένει ο τελικός Κυπέλλου που θα γίνει την Τετάρτη για να πέσει η αυλαία της σεζόν 2018-19. Μιας εφιαλτικής σεζόν, που θα πρέπει να ξεχαστεί το συντομότερο αλλά επιτέλους στην Ομόνοια να μάθουν από τα πολλά λάθη που έγιναν, ιδιαίτερα το περασμένο καλοκαίρι.

Από βδομάδας, λοιπόν, και αφού η ομάδα θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, θα τρέξουν πολλά ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό της Ομόνοιας. Ένα σημαντικό θέμα, είναι η προσπάθεια τερματισμού συμβολαίων. Πέντε ποδοσφαιριστές, οι Μεχίας, Γκαφούρ, Λοέ, Ζίβετς και Εντρένα, διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να βρεθεί λύση τερματισμού της συνεργασίας με τον Σύλλογο. Την ίδια ώρα, θα αποχωρήσουν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές που τελειώνει το συμβόλαιό του και δεν θα ανανεωθεί, που είναι οι Βύντρα, Λόρα, Ατζαγκούν και Σοάρες.

Την ίδια ώρα, θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για απόκτηση ποδοσφαιριστών. Είναι γνωστό, πλέον, πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Τιάγκο και θα κλείσει και τυπικά η μετεγγραφή. Επίσης, είναι και κάποιες άλλες που βρίσκονται στα σκαριά αφού οι επαφές είναι προχωρημένες και θεωρείται θέμα χρόνου για να πέσουν και οι υπογραφές.

Πάμε, λοιπόν, σε άλλο ένα ζεστό καλοκαίρι όσον αφορά στον προγραμματισμό για την Ομόνοια, με την ευχή πως αυτή τη φορά θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα «χτιστεί» ομάδα, που θα έχει παρόν και μέλλον. Θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει, να πετύχει τους στόχους της και να βάζει συνεχώς τον πήχη ψηλότερα.

Αρχειο