ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου: Να είσαι ή να μην είσαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τα μέλη της Ομόνοιας πληρώνουν σήμερα €15 τον μήνα δηλαδή €180 το χρόνο ΑΝ είχαμε 10,000 μέλη το ποσό ανέρχεται σε €1.800,000  το χρόνο μόνο από την εισφορά των μελών …

Εγώ όταν έγινα μέλος εισηγήθηκα ( με e-mail προς την διοίκηση χωρίς ποτέ να Πάρω απάντηση ) εισηγήθηκα λοιπόν να μειωθεί σε €10 τον μήνα η εισφορά και να γίνει εκστρατεία για εγγραφή 10,000 μελών ..που θα σήμαινε €1,200,000 το χρόνο.

Φυσικά μετά αντιλήφθηκα ότι δεν μπορείς να κάνεις μέλη όταν δεν τα υπολογίζεις και δεν τα σέβεσαι , μάλλον χάνεις και αυτούς που έχεις.

Τι σημαίνει σήμερα να είσαι μέλος ???                                                                                         

Χοντρά χοντρά και στην καθομιλουμένη σημαίνει είσαι ένας Μαλάκας, που πληρώνεις χωρίς να έχεις λόγο…Όταν το είπα αυτό μου είπαν αφού είσαι μέλος έλα στην Γ. συνέλευση να τα πεις …

Να πάω στην Γ. Συνέλευση να πω τι ??? αφού σαν μέλος της Ομόνοιας  από την μέρα της εκλογής της διοίκησης μέχρι την επόμενη εκλογή , δεν έχω καμιά ενημέρωση (Ναι σαν μέλος απαιτώ προνομιακή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα).

Στην ίδια την Γ. συνέλευση δεν ξέρεις τι θα συζητηθεί πώς να είσαι προετοιμασμένος και να συμμετέχεις ?? διαβάζεται μια έκθεση πεπραγμένων και μια οικονομική έκθεση και σου ζητείται να την εγκρίνεις ή να την απορρίψεις, μέχρι να ακούσεις το τελευταίο κομμάτι της οικονομικής έκθεσης , έχεις ξεχάσει τα προηγούμενα σε τι να τοποθετηθείς ???  (ζήτησα κάποτε με E-mail να μου αποσταλούν τα έγραφα της συνέλευσης για να προετοιμαστώ , ακόμα περιμένω απάντηση)  

(Επί Μιλτιάδη Νεοφύτου, που δεν ήμουν καν μέλος τότε, τουλάχιστον μου απαντούσαν στα E-mail , επί Σεραφείμ  δεν μου απάντησαν ποτέ ,όπως και επί της παρούσας )

Εγώ Πάντως έπαψα να πληρώνω συνδρομή ,θεωρώ ότι υποτιμώ τον εαυτό μου αν συνεχίσω να πληρώνω ( στην αρχή τους παρακαλούσα να έρθουν να πάρουν την συνδρομή και δεν έρχονταν)

Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να πληρώνω τις συνδρομές μου αν το να είμαι μέλος αρχίσει να έχει ουσία …

θα επαναλάβω εδώ την εισήγηση μου , στην ίδια την Ομόνοια θα αγνοηθεί, εδώ μπορεί και να το διαβάσει και κάποιος ….

1 εκστρατεία ουσίας , για εγγραφή 10,000 μελών μίνιμουμ…

2 μείωση της εισφοράς μέλους σε €10 το μήνα

3 κίνητρα στα  μέλη ,(να έχει λόγο και ουσία να είσαι μέλος ,και όχι απλά να σου τα παίρνουν)  κάποια κίνητρα θα μπορούσαν να είναι :

α) Ειδική ενημέρωση στα μέλη για τα τεκταινόμενα στο σωματείο

Β) Ενημέρωση των μελών για τα έγραφα της Γ. συνέλευσης εκ των προτέρων(να μπορούν να είναι προετοιμασμένοι στην Γ. συνέλευση)

Γ) Παραχώρηση κάποιων προνομίων στα μέλη

Δ) Ειδική τιμή εισιτηρίων διαρκείας στα μέλη (κίνητρο όλα τα μέλη να έχουν διαρκείας)  

Ε) Προτεραιότητα στα μέλη σε ότι έχει να κάνει με την Ομόνοια

Στ) Συνεχή προσπάθεια εγγραφής μελών 

 

Θα μπορούσαμε με 10,000 μέλη όπως προανέφερα(και με μειωμένη εισφορά) να έχουμε έσοδα €1,200,000 , ας παίρνει το σωματείο το €1,000,000 και ας δίνει τις 200,000 για εξυπηρέτηση των μελών , με προσλήψεις 2-3-4 ατόμων που θα ασχολούνται αποκλειστικά με τα μέλη (συλλογή συνδρομών, ενημέρωση μελών , μεταφορά εισηγήσεων μελών στην διοίκηση, οργάνωση εκδηλώσεων για τα μέλη, ετοιμασία κάποιου είδους εντύπου για τα μέλη κτλ …)  

 

Ευχαριστώ

 

ANDREAS CHRISTOU

Αρχειο