ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη φιλάθλου: Πάμπος για ρεκόρ Γκίνες

Με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι παρωδία της ομάδας μας και τις πιο κάτω δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, δε μου μένει πλέον περιθώριο να μην σχολιάσω την όλη συμπεριφορά της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και τις αντιφατικές δηλώσεις του προπονητή που ακολούθησαν.

«Υπήρχε αρκετό άγχος σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος είμαστε καλύτεροι, αλλά λόγω συγκυριών και λαθών χάναμε βαθμούς.

Αυτό που φώναζα ήταν ότι όσο είμαστε πίσω παίζαμε καλά. Όταν μπήκαμε μπροστά στο σκορ το αντίθετο, δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο και η Δόξα ήταν καλύτερη σε κάποια σημεία του παιχνιδιού.

Οι φάσεις ανήκαν σε μας, αλλά αυτό δεν με ικανοποιεί. Ήθελα όταν κρατούσαμε μπάλα και είμαστε μπροστά στο σκορ να βάλουμε κι άλλο γκολ. 

Για μας μετρά το αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά, προτίμησα να κλείσω την ομάδα όσο μπορούσα. 

Αν είδατε όλα τα ματς μας, θα καταλάβετε πόσα γκολ δεχθήκαμε στο τέλος, πόσοι βαθμοί χάθηκαν από ατομικά λάθη και είναι φυσιολογικό να μπει στο μυαλό σου πως θέλω να κρατήσω και να το κάνεις με λανθασμένο τρόπο. Για αυτό έχω πει πως αδικαιολόγητα κάτσαμε πίσω, αδικαιολόγητα δεν πρεσάραμε, δεν κρατήσαμε μπάλα

Κύριε Πάμπο Χριστοδούλου, μετά από 12 αγωνιστικές είναι αδιανόητο για μια ομάδα με το εκτόπισμα της Ομόνοιας να υπάρχει αυτό το υπερβολικό άγχος, οι συγκυρίες και τα λάθη, που κατά την άποψή μου και όχι μόνο απορρέουν από την λανθασμένη διαχείριση του αγώνα πριν και κατά την διάρκειά του από εσάς τον ίδιο.

Κύριε Πάμπο Χριστοδούλου, είπατε ότι θέλατε όταν κρατούσαμε μπάλα και είμαστε μπροστά στο σκορ να βάλουμε κι άλλο γκολ, αλλά πιο κάτω είπατε ότι προτιμήσατε να κλείσετε την ομάδα όσο μπορούσατε με τις αλλαγές σας.

Κύριε Πάμπο Χριστοδούλου, αν και με λανθασμένο τρόπο παιχνιδιού όπως αναφερθήκατε, ήταν φυσιολογικό να μπει στο μυαλό σας να θέλατε με αυτό τον τρόπο να κρατήσετε τη νίκη. Και αμέσως μετά είπατε πως αδικαιολόγητα κάτσαμε πίσω, αδικαιολόγητα δεν πρεσάραμε, δεν κρατήσαμε μπάλα. Με λίγα λόγια τα ρίχνεται όλα πάνω στους παίχτες και δεν αναγνωρίζεται ότι έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή τη κατάντιας της ομάδας μας.

Κύριε Πάμπο Χριστοδούλου, πρώτη φορά στα χρονικά από όσο θυμάμαι, προπονητής έχει κάνει και τις τρεις του αλλαγές και να βάλει στον αγωνιστικό χώρο τρεις κόφτες (για ρεκόρ Γκίνες αχαπαροσύνης)!!! Εάν αγωνιζόμασταν με την Μπαρτσελόνα σε ευρωπαϊκό τελικό κυπέλλου και όχι με τη Δόξα, τότε θα σε δικαιολογούσα.

Κύριε Πάμπο Χριστοδούλου, με όλες αυτές τις αντιφατικές δηλώσεις σας είναι σαν να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Σταματάτε να κοροϊδεύετε τις χιλιάδες Ομονοιάτικες ψυχές και αναλάβετε τις ευθύνες σας, με το να παραιτηθείτε όπως αναφερθήκατε πριν λίγες μέρες εάν ήταν για το καλό της λαοφιλέστερης ομάδας. Δυστυχώς αποτύχατε στο έργο σας και για το συμφέρον της ομάδας είναι η γρήγορη απομάκρυνσή σας πριν είναι πολύ αργά.

 

Τεχνικός Σύμβουλος

Αρχειο