ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αραούχο, Σοάρες, ίσως και ο «άσος»

Μέρα της πρώτης ανοιχτής προπόνησης η σημερινή αλλά αναμένεται να είναι και μέρα ανακοινώσεων. Μέχρι και τρεις ποδοσφαιριστές ενδέχεται να ανακοινώσει το σωματείο. Οι δυο είναι γνωστοί, πρόκειται για τον Τζαϊλσον Αραούχο και τον Άλεξ Σοάρες. Η τρίτη εάν γίνει εφικτό και η Ομόνοια λάβει καταφατική απάντηση σε πρόταση που έκανε, ίσως να αφορά σε τερματοφύλακα, παρόλο που καταβάλλεται προσπάθεια να κλείσει και κεντρικός αμυντικός. Άλλωστε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κάι, επιβάλλεται άμεσα προσθήκη στόπερ, ενώ στην πορεία αναμένεται να γίνει άλλη μια.

Ο Αραούχο δήλωσε «παρών» και την περασμένη βδομάδα στις εργομετρικές εξετάσεις. Ωστόσο, σήμερα είναι σε θέση η Ομόνοια να τον ανακοινώσει βάσει του συμβολαίου που διατηρούσε ο ποδοσφαιριστής με την Τοντέλα, τη στιγμή που ήταν και δανεικός από την Γκρέμιο Ανάπολις.

Ο Σοάρες ήλθε χθες στην Κύπρο, σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το απόγευμα θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιό του και εκτός απροόπτου θα βρεθεί  στο «Ηλίας Πούλλος» για την πρώτη προπόνηση.
Για την προσπάθεια που καταβάλλεται για απόκτηση τερματοφύλακα, τις τελευταίες ώρες επανήλθε δυναμικά το όνομα του Καμίνσκι. Ο Βέλγος, γνωστός από τα πέρασμά του από την Ανόρθωση, ενδέχεται να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού αφού Κόρτραϊκ, ομάδα στη οποία ανήκει, απέκτησε άλλο τερματοφύλακα από την Μπριζ και προορίζεται για βασικός. Την ίδια ώρα, άλλος ένας Βέλγος, ο Λόγκαν Μπέιλι, που ήταν στη Σέλτικ τα τελευταία δυο χρόνια, μετρώντας μόλις 3 συμμετοχές τη σεζόν 2015-16, απασχολεί την τεχνική ηγεσία. Δεν είναι οι μοναδικοί.

Yπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι, όπως ο Βραζιλιάνος Τομ της Γκρέμιο Ανάπολις αλλά και Σέρβος τερματοφύλακας. Αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

Αρχειο