ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρέσει και απασχολεί ο Γουίλιαμ Σοάρες 

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι μια από τις άμεσες προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας. Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Κάι και την πολύμηνη απουσία, 4-6 μήνες. Μάλιστα, η σκέψη πλέον είναι για απόκτηση επιπλέον κεντρικού αμυντικού, ίσως νεαρού για να εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Ο βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι ο Βραζιλιάνος Γουίλιαμ Σοάρες. Αρέσει και απασχολεί ο 32χρονος ύψους 1.85μ. αμυντικός, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Χάποελ Μπερ Σεβά. 

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αφού σύμφωνα και με δημοσίευμα στο Ισραήλ, ο Σοάρες απέρριψε προτάσεις από ομάδες της χώρας, κι αυτό καθώς δέχθηκε κρούση από την Ομόνοια και βλέπει με θετικό μάτι να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας.

Ο 32χρονος άσος, αφού μετακινήθηκε από τη χώρα του στην Πορτογαλία για χάρη της Μπράγκα, έπαιξε με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες της χώρας, όπως η Ζιλ Βιθέντε, η Φατίμα και η Ακαδέμικα, το 2007 μεταπήδησε στο Ισραήλ και στην Ραμάντ Γκαν. Μετά από μια διετία πήρε μετεγγραφή για την Χάποελ Μπέρ Σεβά. 

Από το 2009 μέχρι πρόσφατα ήταν στο δυναμικό της περσινής ισραηλινής ομάδας. Μάλιστα, στην περσινή περίοδο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Σταντάρ Λιέγης στην οποία αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο (6 συμμετοχές) και ακολούθως επέστρεψε στην Μπερ Σεβά 97 συμμετοχές). 

Αρχειο