ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασπίδα προστασίας σε Χριστοφή και Ντάρμπισιρ

Ασπίδα προστασίας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πάμπος Χριστοδούλου στους δύο ποδοσφαιριστές , Ματ Ντάρμπισιρ και Δημήτρη Χριστοφή για την άδικη όπως ο ίδιος δήλωσε, κριτική που δέχονται. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς:

«Είναι καλό να να ξέρει ο κόσμος ότι αυτά τα δύο παιδιά ήταν από τους καλύτερους της προηγούμενης σεζόν κι αυτό είναι δεδομένο.Και εγώ και η Διοίκηση θέλαμε αυτούς τους παίκτες και παρέμειναν στην ομάδα γιατί πραγματικά αξίζουν. Είναι μια άδικη η κριτική που γίνεται και στα δύο παιδιά», δήλωσε αρχικά ο κόουτς.

Για τον Ματ

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής, όχι μόνον ο Ματ, υπάρχουν στιγμές στην ποδοσφαιρική τους καριέρα που μπορεί να είναι σε μια άτυχη στιγμή, να είναι ντεφορμέ, όμως μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος καθημερινά στις προπονήσεις δουλεύει ασταμάτητα, είναι ένα παιδί που δεν του αρέσει να χάνει ούτε στην προπόνηση. Είναι θέμα χρόνου να σκοράρει όσα θέλουμε εμείς και όσα θέλει αυτός. Αυτό που μετρά πάνω απ’όλα για τον Ματ είναι ότι είναι ένας επαγγελματίας και εντός και εκτός του γηπέδου, βοηθά την ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι ένας πολύτιμος παίκτης. Η  ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πολύ καλά που τον κράτησε στο ρόστερ της».

Για τον Χριστοφή

«Όσον αφορά τον Δημήτρη Χριστοφή, γίντε μια άδικη κριτική σε αυτό το παιδί γιατί πραγματικά αν ήταν άλλος στην θέση του μετά το κτύπημα που είχε στο παιχνίδι με την Αλκή, θα μπορούσε να ρθει στο γραφείο και να μου πει κόουτς δεν μπορώ να αγωνιστώ και να μείνει εκτός για ένα δεκαπενθήμερο ή έναν μήνα. Ο τρόπος που ενήργησε, ήθελε και έκανε προπόνηση, έδενε το πόδι του, ήταν δίπλα στην ομάδα και υπήρχαν αρκετές φορές που έδειχνε ζήλο να αγωνιστεί γιατί ήθελε να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό για μένα λέει πολλά. Βρίσκεται σε πολύ πιο καλή κατάσταση τώρα, εύχομαι στα παιχνίδια της Εθνικής να κάνει καλό παιχνίδι για να μπορεί να είναι ακόμη ένα σκαλί πιο πάνω και να τον έχουμε γερό και δυνατό γιατί ο Δημήτρης Χριστοφή είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα μας».

 

Αρχειο