ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστυνομικά μέτρα του μεθαυριανού αγώνα

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο, 2/05/2015 και ώρα 17:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας (Play Offs), μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:00.

Οι οργανωμένοι οπαδοί προτρέπεται να χρησιμοποιήσουν τα ακόλουθα δρομολόγια:

Οργανωμένοι Οπαδοί ΟΜΟΝΟΙΑΣ Οργανωμένοι Οπαδοί ΑΠΟΕΛ
Λεωφ. Διγενή Ακρίτα, Λεωφ. Μακαρίου,
Σπύρου Κυπριανού, Λεωφόρος Λεμεσού,
Λεωφ. Νίκης, Φώτα Καλησπέρα,
Λεωφ. Ακροπόλεως, Αερογέφυρα Καλαμών,
Λεωφ. Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, Κυκλικός Κόμβος ΓΣΠ,
Δημήτρη Βικέλα, Λεωφ. Ανεξαρτησίας,
Στάδιο ΓΣΠ. Στάδιο ΓΣΠ.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο από τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους Βόρειους χώρους στάθμευσης. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες κερκίδες και προτρέπονται να μεταβούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης. Σημειώνεται ότι η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει παραλάβει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ, και ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί της να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους το συντομότερο δυνατόν πριν να εξαντληθούν. Στο Στάδιο δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσουν τα Δυτικά Ταμεία, νοουμένου ότι υπάρχουν εισιτήρια που δεν έχουν πωληθεί.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.

ΠΗΓΗ

Αρχειο