ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό το δίδυμο είναι αναγκαίο στο “αιώνιο”!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος χρωστάει πολλά στην αμυντική της λειτουργία και δεν θα διστάσουμε να δώσουμε τα εύσημα στον προπονητή μας για αυτό αλλά και στο Λάρκου για τις επιλογές σε πρόσωπα.

Το δίδυμο Λανγκ και Λούφτνερ έχει δέσει ιδανικά, σε συνεργασία βέβαια με τους πάντα εξαιρετικούς Μαυρία και Λέσιακς στα άκρα. Από την αμυντική γραμμή της ομάδας δυστυχώς ο Λούφτνερ βρίσκεται στο όριο των καρτών και έτσι ο κίνδυνος να δεχθεί κίτρινη κόντρα στην ΕΝΠ και να χάσει το “αιώνιο” είναι υπαρκτός. Η επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό, είναι στη θέση του Λούφτνερ να δοκιμαστεί είτε ο Χουμποτσάν, είτε ο Γιάννης Κούσουλος κόντρα στην ΕΝΠ. Πιστεύουμε και στους δύο και θα είναι μία καλή ευκαιρία για rotation από το Μπεργκ.

Το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ είναι πολύ διαφορετικό από αυτό κόντρα στο Αποέλ. Με την ΕΝΠ καλούμαστε να κάνουμε για πρώτη φορά αυτό που δεν καταφέραμε με άλλους “μικρούς” αντιπάλους. Να γίνουμε δηλαδή καταιγιστικοί, να κλείσουμε το αντίπαλο στα καρέ του και να καθαρίσουμε τον αγώνα νωρίς χωρίς να δώσουμε γήπεδο. Έτσι το βάρος πέφτει στην μεσοεπιθετική μας γραμμή κυρίως. Κόντρα στον “αιώνιο” όμως η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν παθητικό και με επιθετική διάθεση να δοκιμάσει να κάνει ρήγματα στην άμυνα του Αποέλ. Ως εκ τούτου η παρουσία των δυνατών αμυντικών χαρτιών μας είναι επιβεβλημένη.

 

Αρχειο