ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί θα είναι οι επόμενοι!

Με τους Γκονζάλες και Φελτχούιζεν υπάρχει συμφωνία, απομένει να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο για να ανακοινώσει η Ομόνοια την απόκτησή τους. Πρόκειται, βάσει βιογραφικού, για δυο αξιόλογες περιπτώσεις. Ο Αργεντινός είναι σε θέση να καλύψει και τα δυο άκρα της επίθεσης αλλά και να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έχει τα στοιχεία που θέλουν οι Χριστοδούλου και Μαυρής, «κόλλησαν» πάνω του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα φορέσει τα πράσινα.

Μετά απ’ αυτές τις δυο κινήσεις, δόθηκε έμφαση σε ανασταλτικό μέσο και επιθετικό. Από τη στιγμή που ο Κανού προορίζεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ως το «οκτάρι» της ομάδας, παρόλο που αγωνίζεται και ως ανασταλτικός μέσος, ο Πάμπος ψάχνει «κόφτη»… βαρβάτο. Να έχει στοιχεία την δύναμη, την ταχύτητα και να είναι σχετικά ψηλός. Ο Μπολάτι παραμένει σε θέση αναμονής και αναλόγως θα κινηθεί ο Κύπριος τεχνικός.

Όσον αφορά στον επιθετικό, η αναζήτηση έχει επικεντρωθεί σε γρήγορο ποδοσφαιριστή, που θα διεμβολίζει με την ταχύτητά του την αντίπαλη άμυνα. Το τεχνικό τιμ έχει εντοπίσει κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως συνεχίζει την αξιολόγηση κι άλλων, θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σαφώς και θα γίνει κίνηση για «δεκάρι», όμως για την ώρα δόθηκε έμφαση στις πιο πάνω θέσεις. Άλλωστε, έγινε ξεκάθαρο ότι, κάποιες θέσεις δεν θα κλείσουν μέχρι τη Δευτέρα αλλά θα καλυφθούν στην πορεία, προσδοκώντας ότι θα εξευρεθούν ακόμη καλύτερες επιλογές και με χαμηλότερες απαιτήσεις.

Αρχειο