ΑΠΟΨΕΙΣ

By bouboulina:«Λυπάμαι τα παιδιά  σας…»

Καλημέρα αδέλφια….

Όσο σχετικά καλή μπορεί να είναι μια ημερά όταν συνειδητοποιείς ότι είσαι συμπατριώτης και ζεις στην ίδια χώρα με κάποια αποβράσματα και τομάρια της κοινωνίας. Με κάποιους ανήθικούς που έχουν το θράσος να αμφισβητούν μνήμες νεκρών.

Είμαι βέβαιη ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι που είχαν την φαεινή ιδέα να κλέψουν την παράσταση χθες στο Γ.Σ.Π με αυτό το αισχρό πανί πρόκειται για κάτι τύπους που σίγουρα:

1ον δεν έχουν φίλους…

2ον περίμεναν πως και πως τις επετείους του Πολυτεχνείου στο σχολείο για να κάνουν «αργία»

και 3ον  δεν μπορούν λόγω iq να ξεχωρίσουν τα κουτσιά από  τα φασόλια….

Γι’ αυτούς τους λόγους περισσότερο  θυμό νιώθω με του τάχα υγιώς σκεπτόμενους Αποελίστες που τους ανέχονται τόσα χρόνια.

Κι ακόμα περισσότερο με τους Κύπριους δημοσιογράφους που είτε φοβούνται είτε δεν θέλουν να γράψουν την αλήθεια και  έκαναν γαργάρα ένα τόσο προσβλητικό μήνυμα που προσπάθησαν να περάσουν χθες τα συγκεκριμένα γαλακτομπούρεκα.

Και λυπάμαι…. Λυπάμαι πραγματικά για όλα αυτά τα μικρά παιδάκια  που δηλώνουν Αποέλ. Τα παιδιά σας που σχεδόν  κάθε εβδομάδα γίνονται ανενόχλητα αποδέκτες όλων αυτών των απάνθρωπων μηνυμάτων στο  γήπεδο. Άντε τώρα να τους εξηγήσετε τι είναι ψέμα και τι όχι.  

Ένας λαός που βιώνει στο πετσί του τόσα χρόνια τα αποτελέσματα της δράσης του φασισμού είναι κρίμα να μην μαθαίνει από τα λάθη του. Και στην Κύπρο φαίνεται πως είμαστε γενικά κρίμα αφού αυτοί που πρέπει αρνούνται πεισματικά να στήσουν  στην γωνιά τους φασίστες!

Υ.Γ1:Προς όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πόρταλ: Δεν βρέχει …. Απλά σας  φτύνουν! Ξεπουλημένοι!

Υ.Γ2: Στην βόρεια κερκίδα του Γ.Σ.Π χθες Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα. Γιατί κάποιοι σε αυτό τον τόπο παραμένουν  ακόμα  με ΠΑΝΑΝΡΘΩΠΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, που δεν είναι άλλα από την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την συμφιλίωση και την ειρήνη!

 

 

 

 

Αρχειο