ΑΠΟΨΕΙΣ

By Bouboulina: Όταν η βρώμα γίνεται ιστορία

Καλημέρα αδέρφια,

Διαβάζουμε και ακούμε πολλά από Μ.Μ.Ε, Κόμματα και δημόσια πρόσωπα από χθες βράδυ για το Αποελ και την Ελληνική ψυχή που μίλησε και πάλι.

Από αυτούς που τα γράφουν δεν περίμεναμε κάτι άλλο. Δεν περιμέναμε να πάνε χρόνια πίσω και να θυμηθούν πως το Αποελ εδραιώθηκε στην Κύπρο ως μόνιμος πρωταθλητής με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες ευκαιρίες για Ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Δεν περίμενα να θυμηθούν τον Χαπέσιη με το οφσάιντ του Γκροστανοφσκι, τον Βασίλη Δημητρίου με την γραμμή του Μαντουκα και την κόκκινη στον Μαργκάσα, τον Μασιά με την τσάκρα στο Τσίρειο, τον Σκάμπη με την κόκκινη στο Ούτσα, τον Γιώργο Νικολάου με την κόκκινη στον Καρλίτος, τον Τράττο με το φάουλ στον Παπουλλή….

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες πράγματα που δεν περίμενα να θυμηθουν οι συγκεκριμένοι. Και ούτε έχω την απαίτηση να τα θυμηθούν πότε!

Η απαίτηση η δική μου εστιάζεται στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των υπόλοιπων ομάδων που όλα αυτά τα χρόνια έπεσαν θύματα για να γίνει η βρώμα ιστορία.

Γιατί για να καταφέρει το Αποελ να γίνει σήμερα η ομάδα που είναι κάποιοι άλλοι ασέλγησαν εις βάρος του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Υ.Γ1 Περί ψυχολογικών ο λόγος!

Αρχειο