ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

By Podosfairomana: “Όποιος έρτει στην ΟΜΟΝΟΙΑ χασκιάζεται;”

Καλησπέρα κοπέλια!

Πολλήν τζαιρόν να τα πούμε! Έσιει που το Χ με την Αλκή να σας γυρέψω. Ήταν λες τζαι έξερα το ότι σε τζοίνο το μαυροτούμπανο το Χ που μας εκαούρτιζεν ο Ξενοφωνής ο λάισμαν, εβρώμε τζαι κάτι άλλο.

Έτα ούλα τζιαμαί… Ούτε κουραπιέ εν επρόκαμεν ο Πάμπος.

Ανάθεμαν τα μες τούτη την ομάδα ότι τζαι να κάμουμε εν κοστερκάζει.

Τωρά αλήθκεια, έσιει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που εν είπε ποττέ του το κλασσικό “Ρε μα όποιος έρτει μες την ΟΜΟΝΟΙΑ χασκιάζεται;;;”

Τζαι μάλιστα κάποιοι πέρνουμεν το τζαι ένα βήμα πάρακατω: “Άμαν φύουν που την ΟΜΟΝΟΙΑ φκάλλουν μάθκια” ή “Ρε μα εν τούτος που στην προηγούμενη του ομάδα εκένταν;”

Εν δυνατόν ρε κοπέλια να εν τυχαία ούλλα;

Πιο πρόσφατος ο Πάμπος. Άλλαξε τόσες ομάδες ως τζαι Εθνική. Όπου επήε μα όπου επήε επέτυχε. Με την ΑΕΛ έπιαεν πρωτάθλημα μετά που 68 χρόνια, η Εθνική έκαμεν άλματα με τον Πάμπο.

Ήρτεν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι… εκατάφερε μέσα σε 5 μήνες να πάει χειρότερα που τον Κάρβερ τζαι λλίο καλύτερα που το Λοτίνα. Ο Πάμπος της σφικτής άμυνας, έφαε μέσα σε 13 ματς 23 γκολ!!!

Να μιλήσουμε για παίκτες και παίκτες;;; Εν να ποσταθώ τζαι είμαι τζαι σε κρίσιμη ηλικία.

Τωρά εν η ώρα να ακούσετε την Ποδοσφαιρομάνα όμως που έφαε τα γήπεδα με το κουταλούι.

Όποιος έρτει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ταυτίζεται σε χρόνο μηδέν με την παλιονοοτροπία που ερίζωσε για τα καλά στο σωματείο μας. Τη νοοτροπία της ευθυνοφοβίας, της προχειρότητας, του μπαλλώματος και της χρεοκοπίας κυρίως στις αξίες. Άμαν λαλείς ενός ξένου παίκτη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ εν η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου με χρυσές ποδοσφαιρικές σελίδες, με χιλιάδες άρρωστους οπαδούς και έρκεται Κύπρο και θωρεί πως εν τζαι διαφέρουμε στον τρόπο λειτουργίας μας που ένα μπακκάλικο, σε σχέση με τα σύγχρονα μοντέλα ομάδων, τότε τι να καρτερώ που τον παίκτη. Ένας επαγγελματίας πάικτης εν παλαβός να καταλάβει ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός που τον κόσμο εν έσιει να του πει κανένας μα τζαι μου; Την πρώτη φορά που εν να μείνει απιέρωτος ήδη ξεκινά τζαι τσουνιάζει. Εστήσαμεν ποττέ κανένα μηχανισμό ελέγχου των παικτών; Επίσης… Πόσα εν μέλη των διαφόρων ΔΣ τα τελευταία 20 χρόνια που κάμνουν έστω τζαι κάτι άμαν κάτσουν σε τζοίνη την μαυρογέριμη καρέκλα εκτός που να πηαίννουν συνεδρία. Πόσοι εκάμναν που τούτους για τα πόστα που αναλάβαν; Άμαν τούτοι που υποτίθεται έπρεπε να πονούν την ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι να έχουν την ευθύνη εν τους κόφτει, γυρέφκουμε που παίκτες που το Πράσινο Ακρωτήρι, ή που το Τζιμπουκτού, ή που την Πορτογαλία να καταλάβουν τι σημαίνει τριφύλλι στο στήθος;;;.

Ώσπου τα σκέφτουμε ταράσσουν τα νεύρα μου τζαι φκέννει η πίεση μου.

Πόσα πρέπει να περάσουμε για να καταλάβουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ένα σσοίρο να τα ισσιώσει ούλλα τζαι να ξεκινήσουμεν ξανά π’ αρκής;;;

 

Αρχειο