ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Εδώ που έφθασαν τα πράγματα, κι ας η ομάδα είναι αήττητη, ο δρόμος είναι ένας ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα: πρωτίστως καλή εμφάνιση αλλά και νικηφόρο αποτέλεσμα. Είμαστε η Ομόνοια και δεν συμβιβαζόμαστε απλώς με καλή εικόνα κι ας μην κερδίσουμε.


Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλούνται να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Η ιστορία και ο κόσμος της ομάδας απαιτούν διπλό στο Τσίρειο.
Με πιθανή επιτυχία και μακάρι καλή μπάλα, η Ομόνοια λογικά θα είναι σε θέση να πάρει τα πάνω της. Ακολουθεί και νέα διακοπή του πρωταθλήματος, που θα επιτρέψει στην ομάδα να βελτιώσει τις αδυναμίες της και να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.


Γι’ αυτό, ας τα προσμετρήσουν όλα αυτά στο «Ηλίας Πούλλος» και να αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι να περάσουν νικηφόρα από το Τσίρειο. Σαφώς και δεν είναι εύκολο το ματς, αντιθέτως, όμως με προσπάθεια, πίστη και αποφασιστικότητα, γιατί όχι.


Ο Κάρβερ, που δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας, έχει αυξημένες επιλογές και καλείται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Να κάνει καλή διαχείριση του ρόστερ και με τον τρόπο που θα παίξει η Ομόνοια, να πείσει ότι κάτι αλλάζει. Οι αλλαγές είναι και πάλι δεδομένες και μέχρι αύριο αναμένεται ο Άγγλος προπονητής να καταλήξει στους εκλεκτούς για την ενδεκάδα.

Αρχειο