ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν μπορώ να περιμένω…»

Φθάσαμε στις 16 Ιουνίου και πέρα από τον Μαμαντού Καντέ, που ανακοινώθηκε εδώ και πολλές μέρες, δεν έχει προκύψει καμιά άλλη μετεγγραφή. Ναι, υπάρχει ο χρόνος, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί για τα επόμενα «χτυπήματα» της ομάδας, που θα είναι πολλά αφού με την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών το ρόστερ είναι… γυμνό.

Έγινε λόγος τις προηγούμενες μέρες ότι, με το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις. Για να δούμε αφού σήμερα είναι Παρασκευή. Μετεγγραφές ακούμε και μετεγγραφές δεν βλέπουμε. Θα έρθουν μαζεμένες; Για να δούμε εάν μέσα στο τριήμερο θα έχουμε… βομβαρδισμό ανακοινώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι ποδοσφαιριστές, είτε συμφώνησαν είτε είναι πολύ κοντά να το κάνουν, αφού γίνεται προσπάθεια να γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά. Γιατί το συγκεκριμένο ζήτημα είναι το πιο σημαντικό εμπόδιο που βρίσκεται ο Πάμπος Χριστοδούλου και η διοίκηση στην προσπάθειά τους να εντάξουν στο ρόστερ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο Κύπριος τεχνικός έθεσε κάποιες προτεραιότητες και εκεί επιμένει αφού του το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια.

Ο Κάι, ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, θεωρείται κλειστός και αναμένεται στην Κύπρο την Κυριακή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μια ανάσα από την Ομόνοια βρίσκονται και οι Αραούχο και Πέδρο. Με τον τελευταίο φαίνεται να έχει γεφυρωθεί σε σημαντικό βαθμό η οικονομική διαφορά και εκφράζεται η πίστη πως θα πει το «ναι» και θα πάρει κι αυτός τον δρόμο για την Κύπρο.

Παράλληλα προχωρούν κι άλλες περιπτώσεις και μέσα στις επόμενες μέρες, λογικά, θα έχουμε… κύμα ανακοινώσεων και θα αρχίσει να διαμορφώνεται το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αρχειο