ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό για να ελπίζει και να έχει απαιτήσεις

Έτοιμη για το «ΑΕΚ Αρένα» παρουσιάζεται η αποστολή της Ομόνοιας, έτοιμη για να αποδράσει με το διπλό. Μόνο έτσι θα κάνει το άλμα, υπερπηδώντας στη βαθμολογία τη σημερινή αντίπαλό της, να πλησιάσει τις υπόλοιπες ομάδες που προπορεύονται και να ελπίζει αλλά να έχει και απαιτήσεις.
Η Ομόνοια κατακτώντας το τρίποντο θα περάσει στην τέταρτη θέση και ο στόχος θα είναι πιο κοντά. Βεβαίως ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς, ωστόσο σημαντικός παράγοντας είναι και η ψυχολογία. Με επιτυχία θα πιστέψουν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, αφού την Τετάρτη είναι ο επαναληπτικός με τον Απόλλωνα και θα κριθεί το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, ενώ το προσεχές Σάββατο θα ακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Με διπλό σήμερα και ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της ΑΕΛ αύριο με τον Αποέλ, η Ομόνοια θα δει κατάματα την Τρίτη θέση, ακόμη και τη δεύτερη! Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι να βλέπει ξεχωριστά κάθε αγώνα και να προχωρά, προσδοκώντας και στ επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η ΑΕΚ έχει τις δικές της απαιτήσεις, είναι μια ομάδα που άρχισε τη σεζόν με στόχο τον τίτλο, έμεινε πίσω τον τελευταίο μήνα και θέλει να επανέλθει στην επιτυχία, την οποία αγνοεί από τις 14 Ιανουαρίου. Η Ομόνοια δεν πρέπει να της δώσει το δικαίωμα αυτό αλλά να την ρίξει στο καναβάτσο, να την υποχρεώσει σε ήττα στην έδρα της και να προχωρήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για επίτευξη του στόχου της.
Αναμένουμε ότι ο Κάρβερ θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, με τις πιο έτοιμες επιλογές και η ομάδα θα δείξει θέληση για το τρίποντο. Τα λάθη τους παρελθόντος πρέπει να αποφευχθούν και εφόσον κρατήσει αμυντικά, τότε έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην επιτυχία.
Αλλαγές αναμένονται και σήμερα στο αρχικό σχήμα, με την τεχνική ηγεσία να έχει στο μυαλό της και το ματς με τον Απόλλωνα, όμως προέχει το σημερινό, πως θα κατακτήσει τη νίκη και μετά θα δει το επόμενο. Υπάρχουν ερωτηματικά για τις επιλογές στην ενδεκάδα, σημασία έχει αυτοί που θα παίξουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

Κάντε κλικ εδώ για Απάντηση, Απάντηση σε όλους ή Προώθηση
Χρησιμοποιούνται 2,23 GB (14%) από το όριο των 15 GB
Διαχείριση
Όροι – Απόρρητο
Πρόσφατη δραστηριότητα λογαριασμού: Πριν από 19 ώρες
Λεπτομέρειες

Αρχειο