ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρτε δραστικά μέτρα και αφήστε τα εύηχά συνθήματα και τις ανακοινώσεις

Έντονος είναι  ο προβληματισμός στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα κακή παρουσία της ομάδας μας κόντρα στην Καρμιώτισσα. Ο προβληματισμός εστιάζεται κυρίως στην απόδοση της ομάδας στις πρώτες πέντε αγωνιστικές η οποία αντί να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται χειρότερη. Χειρότερα λάθη, χειρότερες εμφανίσεις και το βασικό είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές (που είναι συνεχώς στις επιλογές Κάρβερ) δείχνουν απλά ότι δεν  μπορούν να αγωνίζονται  με την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει για τις αποφάσεις που θα πάρει στην σημερινή του συνεδρία το Δ.Σ της ομάδας όμως το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζονται δραστικά μέτρα. Τα παιχνίδια που ακολουθούν (Απόλλων, Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα) θα δείξουν που μπορεί να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν και η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε όλες τι γραμμές αν θέλει να έχει απαιτήσεις.

Ευελπιστούμε ότι οι κινήσεις που θα γίνουν (όποιες και να είναι αυτές) θα έχουν αποτέλεσμα και δεν θα μείνουμε και πάλι εύηχά συνθήματα και ανακοινώσεις που αναιρούνται κάθε Σαββατοκύριακο στο γήπεδο.

Αρχειο