ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δριμύ κατηγορώ από Μαλέκκο! Απάντηση και από Παλαιμάχους.

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο Κώστας Μαλέκκος απαντά στα όσα τον κατηγορούν περί προδοσίας.

Η σχετική ανάρτηση:

«Μετά τις διαδοχικές ανακοινώσεις που αφορούν το πρόσωπο μου κρίνω αναγκαίο να εκφράσω και τη δική μου θέση, ως εξής.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις σελίδες ή τις θέσεις των οπαδών της Ομόνοιας, γιατί αυτοί δεν φέρουν καμία ευθύνη. Διευκρινίζω, ότι, έχω καλεστεί να αγωνιστώ να συμμετάσχω σε ένα αγώνα παλαιμάχων υπό την αιγίδα του δημάρχου Λευκωσίας και μάλιστα πέτυχα και ένα υπέροχο γκολ.

Έχω πληγωθεί και έχω πληγώσει με την αποχώρηση μου από την Ομόνοια .Αν εμένα με χαρακτηρίζουν “προδότη” αυτοί που δημιουργούν “προδότες” και σπρώχνουν τα παιδιά τους να φύγουν πως λέγονται;

Για τον χαρακτηρισμό του “προδότη” που μου αποδόθηκε από την επίσημη Ομόνοια, την απάντηση να ψάξουν να την βρουν από τις διοικήσεις των ομάδων που έχω δουλέψει.

Αν θέλουν στην επίσημη Ομόνοια, να ψάξουν να βρουν “προδότες” μπορούν να τους βρουν στις εκάστοτε διοικήσεις τους τα τελευταία 17 χρόνια και η πορεία τους αυτά τα χρόνια είναι η απάντηση.

Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και τώρα επαγγελματίας προπονητής.

Τέλος, εύχομαι στην Ομόνοια να μπει σε επαγγελματικά μονοπάτια και τα επόμενα χρόνια να είναι η Ομόνοια που θέλει ο κόσμος της».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Κώστα Μαλέκκο.

«Με αφορμή τις πρόσφατες έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από διάφορες πλευρές, ένεκα της συμμετοχής του Κώστα Μαλέκκου σε ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων, το Δ.Σ. του ομίλου θέτει πρώτιστη προτεραιότητα την συνοχή και την ενότητα των μελών του ομίλου. Οι άριστες σχέσεις του Ομίλου με όλα τα άλλα οργανωμένα σύνολα και ιδιαίτερα με το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ , είναι επίσης προτεραιότητα μας. Ως εκ τούτου επιθυμούμε να βάλουμε τέλος στα οποιαδήποτε σχόλια και αντιδράσεις με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό. Για αυτό το λόγο, η ένταξη του Κ. Μαλέκκου στους κόλπους του ομίλου παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποκλείεται.

Με την ευκαιρία, απευθύνουμε έκκληση ενότητας προς όλους τους οπαδούς και φίλους της αγαπημένης μας ομάδας και τους καλούμε όπως συστρατευτούν για να ανέβει η Ομόνοια εκεί που πραγματικά της αξίζει. Στόχος και σκοπός της ίδρυσης του Ομίλου Παλαιμάχων ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η συστράτευση, συμπόρευση και στήριξη του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας».

Αρχειο