ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυσφορία για Τουρέ… με προηγούμενο!

Ο Μπλάτι Τουρέ ακόμη δεν επέστρεψε από την χώρα του, αντιπαραβάλλοντας προσωπικούς λόγους και ζήτησε παράταση μέχρι την Παρασκευή 7/7. 

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ιδιαίτερα ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου δικαιολογημένα νιώθουν δυσφορία και όλα δείχνουν πως με την επιστροφή του θα υποστεί και τις ανάλογες κυρώσεις. O προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι λάτρης της ισορροπίας του συνόλου της ομάδας καθώς και της πειθαρχίας και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές.

Δυστυχώς το θέμα Τουρέ έχει προηγούμενο που βαραίνει την διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπενθυμίζουμε πως μετά το Κόπα Άφρικα και ενώ καιγόταν η ομάδα για επιστροφή του πριν τα κρίσιμα ντέρμπι, η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Νίκο Νταμπίζα ανέχτηκε την απουσία του για άλλες 10 μέρες με πρόφαση την ανανέωση του διαβατηρίου του.  Και αφού τότε δεν έσπασε μύτη, με την πρώτη ευκαιρία ξανά τώρα φαίνεται ο Τουρέ να το εκμεταλλεύεται. 

Υπενθυμίζουμε επίσης πως το ΟΜΟΝΟΙΑ24 τότε, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα το καλό της ομάδας, ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα που κάκισε από τότε τη στάση του Τουρέ αλλά και την ευθύνη του τότε Τεχνικού Διευθυντή και διοίκησης.

Το σχετικό μας άρθρο τότε:
Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι καφενές…

Για αυτό μας το άρθρο τότε δεχτήκαμε σωρεία επιθέσεων εντός και εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάποιοι επίσης με ύφος ειρωνικό έσπευσαν να αρθρογραφήσουν με τίτλους του στυλ “Επέστρεψε ο Τουρέ… τον είδατε;;;” θέλοντας και καλά να αφήσουν εκτεθειμένη την ιστοσελίδα μας. 

Απ’ ότι φαίνεται οι τότε ανησυχίες μας επιβεβαιώνονται και με την τωρινή συμπεριφορά του Τουρέ.

Δεν είναι θέμα δικαίωσης αλλά συνδυάζοντας το γεγονός  και με το εμπάργκο που επιβλήθηκε στο ΟΜΟΝΟΙΑ24 από το Δ.Σ, θέλουμε να στείλουμε ξανά μήνυμα. Μία καθαρά ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ιστοσελίδα που στήριξε όσο κανένας άλλος τις εκάστοτε προσπάθειες του Δ.Σ, θα έπρεπε να τυγχάνει ανάλογου σεβασμού από το Δ.Σ ή έστω αξιοποίησης της κριτικής που ασκεί καθώς πάντοτε είναι στοιχειοθετημένη και όχι στείρα.  

 

Αρχειο