ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδειξε ότι μπορεί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ/ sentragoal.philenews.com

Με εξαίρεση το πρώτο ματς για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, η Ομόνοια στα άλλα τέσσερα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, τρία στο πρωτάθλημα και τον επαναληπτικό στο κύπελλο, έδειξε ότι μπορεί να φθάσει στη νίκη. Τι στοίχησε στους πράσινους τα προηγούμενα ματς;

Η έλλειψη αποτελεσματικότητας κυρίως, αλλά και η συγκέντρωση στην άμυνα. Τα λάθη της τα πλήρωσε με γκολ, ενώ δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο αυτή στα λάθη του αντιπάλου της.

Οι επιθετικοί της, είτε ήταν άστοχοι, είτε άτυχοι. Αυτή τη φορά, έκτη φετινή, η Ομόνοια πολύ πιο έμπειρη θα επιδιώξει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, να φθάσει σε μια σημαντική επιτυχία η οποία θα την φέρει μια ανάσα από τον στόχο της.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με τα γνωστά προβλήματα των Γκαρθία και Ρόδρι που προπονούνται ατομικά. Η αυριανή προπόνηση κρίνεται σημαντική για την παρουσία ή όχι των δυο ποδοσφαιριστών στην αποστολή. Περισσότερο αναγκαία φαντάζει η συμμετοχή του έμπειρου επιθετικού.

Η επάνοδος του Γκουλόν, εκτός απροόπτου ως στόπερ, θεωρείται δεδομένη, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες αλλαγές. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασαν και οι διεθνείς με την Εθνική Νέων, Κονομής, Φιλιώτης και Σαμμούτης.

ΠΗΓΗ

Αρχειο