ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έγραψαν» 90λεπτο και οι έξι διεθνείς της Ομόνοιας!

Τέλος οι εθνικές υποχρεώσεις για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που από σήμερα θα επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» για να ενταχθούν στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για το ματς με τον Ερμή, που θα γίνει την Κυριακή στο ΓΣΖ (18:00).

Όσον αφορά στους χθεσινούς αγώνες των «πράσινων» διεθνών και οι έξι αγωνίστηκαν ως βασικοί και μάλιστα σ’ όλο το 90λεπτο! Οι Κύπριοι διεθνείς με την Ανδρών, Παναγή, Κατελάρης και Μαργκάσα βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα (όπως αναμενόταν) απέναντι στο Βέλγιο, στη βαριά ήττα με 0-4. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος και αναπόφευκτα η Κύπρος δέχθηκε την ήττα. Ο Μπεν Σιμόν τους εμπιστεύθηκε σε όλο το παιχνίδι.

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Χριστοδούλου υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής Ελπίδων, στην ήττα με 0-2 από το Βέλγιο. Ακόμη, ο Ανδρέας Κατσαντώνης ήταν στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Νέων στη νίκη της με 2-1 επί του Αζερμπαϊτζάν.

Ο έκτος της παρέας των διεθνών της Ομόνοιας, ο Τζαρσίνιο Αντόνια, ήταν βασικός και έβγαλε όλο τον αγώνα στη φιλική νίκη του Κουρασάο επί του Κατάρ.

Από αύριο θα είναι σε θέση ο Πάμπος Χριστοδούλου να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές για τον επικείμενο αγώνα και να ετοιμάσει το πλάνο του. Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η Ομόνοια θα πάει κομπλέ σ’ ένα σημαντικό αγώνα, με τη νίκη να αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Αρχειο