ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημητρίου: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά μπορούμε να νικήσουμε»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την OMONOIA, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ…

«Νιώθουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση. Φαίνεται ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Αυτό πρέπει να βγει και στο γήπεδο. Δουλεύουμε για να μπορέσουμε να φύγουμε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Θα είναι δύσκολο να φτάσουμε σε αυτό το στόχο, όμως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί να παρουσιαστούμε με το καλό μας πρόσωπο και στα γνωστά αγωνιστικά επίπεδα, τα οποία θα πρέπει να συνδυαστούν με ουσία και πολλή προσοχή στην άμυνα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ…

«Ναι, έχουμε τους περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ. Στόχος μας, όμως, είναι να έχουμε τους περισσότερους και όταν τελειώσουν τα παιχνίδια. Αν τα καταφέρουμε, θα σημαίνει ότι πετύχαμε το βασικό στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Δείχνει αρκετά πράγματα αυτό το στατιστικό στοιχείο. Οι προηγούμενοι αγώνες δεν είναι ικανοί να σου φέρουν βαθμούς και νίκες. Μια νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, προσφέρει πολλά πράγματα. Το σημαντικότερο που θα προσφέρει είναι η ουσία και οι τρεις βαθμοί. Αν έρθουν, θα είναι αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου. Αυτό το γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές. Μένει αυτά τα στοιχεία να τα δούμε στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια, δεν έχει κερδίσει φέτος το ΑΠΟΕΛ…

«Θέλουμε να μπούμε με καθαρό μυαλό στο παιχνίδι. Στα περισσότερα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Βλέπουμε τις αδυναμίες και προσπαθούμε να τις διορθώσουμε. Τα λόγια λέγονται στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές. Εκεί θα πρέπει να μιλήσει η ομάδα μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά μπορούμε να νικήσουμε».

Για τους Γκαρσία και Ρόντρι…  

«Οι πιθανότητες συμμετοχής τους θα εξαρτηθούν από τη σημερινή προπόνηση. Σήμερα θα είναι μια καθοριστική προπόνηση. Είναι και οι δύο στο όριο να προλάβουν. Θα προσπαθήσουμε να τους έχουμε και τους δύο».

Για τον κόσμο…  

«Υπάρχει συνεχής ροή στα εκδοτήρια. Η προπώληση γίνεται σε όλες τις επαρχίες. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Μέσα από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών φαίνεται πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος που παίζει ο κόσμος. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Αρχειο